27 december 2013  C8 heeft kampioensschap behaald in Lieshout

Geplaatst op 27 december 2013 • 9:07 • JuniorenPupillenDames

Afgelopen maandag 23 december gingen we met veel supporters naar Lieshout. Om onze wedstrijd tegen ELI C2 in te halen. Iedereen was in opperbeste stemming. We werden bij ELI goed ontvangen. Kantine was dicht maar geen punt er was koffie en kerstbrood in de bestuurskamer voor de supporters. Na de warming up begon de wedstrijd. Het waaide erg hard en de eerste helft hadden we de wind tegen. Maar we gingen er tegen aan onder luid gejuich van de supporters. En het ging goed  na de eerste 15 minuten maakte Malik de eerste goal. Al snel daarna ging de kopbal van Hamoedi er net over. Maar na veel en goed overspelen scoorde Bob de 2de goal. We kregen veel kansen maar de bal van Aron was op de paal. Zo gingen we de rust in met  0-2 voor ons. Nu hadden we de wind mee, maar eli gaf zich niet zomaar gewonnen, die bleven keihard knokken. De verdedigers moesten toch ook nog flink aan de bak en Sjoerd, de keeper, had ook nog een paar mooie reddingen. Maar we bleven het proberen en via de jongens op het midden veld kwam de bal weer bij Malik en die scoorde de 3de goal. Er ontstond spontaan een wave op de tribune. Nog 10 minuten te gaan. Er werd gebeld met  Blauw-Geel,  dat de frietpan aan kon. Toen de scheidsrechter affloot waren de jongens echt door het dolle heen. Champagne en medailles voor iedereen. Snel douchen en dan op naar de kantine van Blauw-Geel. Voor de kampioenen van C8 was er natuurlijk frietjes en die hadden ze verdiend. Met 0-3 winnen en zo kampioen worden is geweldig. Jongens erg goed gedaan en Albert en John  bedankt voor alle trainingen. Wil ik nu nog iedereen een goed nieuwjaar wensen. M.v.g. een voetbal moeder.