23 april 2015  Scheidsrechters coördinator voor pupillen afdeling.

Geplaatst op 23 april 2015 • 14:05 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Blauw-Geel’38/Jumbo op zoek naar een scheidsrechters coördinator voor de pupillen afdeling.

Dit seizoen hebben we als Blauw-Geel’38/Jumbo diverse jeugdspelers de cursus pupillenscheidsrechters laten volgen. Deze jongens , die op een juiste manier hun wedstrijden fluiten, moeten natuurlijk begeleid worden en ondersteund worden bij het fluiten van hun wedstrijden. Om deze taak goed in te vullen, is het jeugdbestuur op zoek naar een gedreven vrijwilliger die de administratieve handelingen voor de inzet van de jeugdscheidsrechters en de begeleiding op de zaterdagochtend voor zijn/haar rekening wil nemen. Indien mogelijk zijn we zelfs op zoek naar meerdere vrijwilligers zodat we een poule van begeleiders kunnen maken en men niet perse elke zaterdag aanwezig hoeft te zijn.

De administratieve handelingen en de voorbereidingen kunnen vanuit thuis gedaan worden, echter om een juiste invulling te geven aan deze taak moet men ook op de zaterdag ochtend een paar uurtjes beschikbaar zijn op het sportpark.

Graag wil het jeugdbestuur starten met deze vrijwilliger in het nieuwe seizoen 2015-2106, maar natuurlijk kunnen we je al eerder kennis laten maken met deze functie.

Heb je interesse en heb je affiniteit met voetballen, kun je goed met jeugd werken en draag je Blauw-Geel’38/Jumbo een warm hart toe, stuur dan even een mail naar stephankouwenberg@hotmail.com voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

logo Blauw Geel38_newa

Stephan Kouwenberg

Wedstrijdsecretaris junioren ABC

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO