18 april 2012  Blauw Geel’38 MC1 tegen Imberhorn School ( Eng )

Geplaatst op 18 april 2012 • 10:14 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

In de namiddag stond de tweede wedstrijd van de dag het programma. Na een frietje en een klein gesprekje in de bestuurskamer waar we even de eerste wedstrijd doornamen en de neuzen weer de goede kant op hadden gezet en ik vertelde dat we in het begin rustig aan moesten doen met de meisjes van de Engelse school. Het laatste, dat van rustig, moesten we maar snel vergeten toen we de Engelse dames zagen, deze waren gemiddeld 1 tot 1,5 kop groter dan ons. Bij een kleine navraag bleek ook dat ze 15 – 16 jaar waren. Met een volle tribune begonnen we met een beetje angst in de benen aan de wedstrijd.  Het was maar een oefenpotje maar we wilden beslist niet verliezen. De opening was voor de Engelse afdeling die fysiek toch wat sterker waren dan ons en lopen dat ze konden. Het kon dan ook niet uitblijven totdat zij het eerste doelpunt maakte, 0 – 1. We lieten de moed niet zakken en na een paar kansjes was het eindelijk raak voor ons. Na een goede pass door het midden was het Bregje die de 1 – 1 liet aantekenen wat ook de ruststand betekenden.

In de tweede helft ging de strijd een beetje gelijk op en kwamen op een 2 – 1 voorsprong door een benutte penalty van Bregje. Van de voorsprong konden we eventjes genieten de dames van de overkant van de plas kwamen weer op gelijke hoogte met ons, 2 – 2. Ook nu weer lieten wij ons van onze  beste kant zien dat we best wel kunnen ballen en namen we weer een voorsprong, na goed doorzetten van wederom Bregje 3  – 2.

Helaas konden we ook deze voorsprong niet vasthouden en wisten de buitenlandse dames vlak voor het verstrijken van de wedstrijd toch de gelijkmaker en tevens de eindstand achter uitblinkertje Manuela te tikken, 3 – 3.  Na de wedstrijd nog even gezamelijk op de foto, waarbij de pers achter de hekken vandaan kwamen en hier hartelijk gebruik van maakte.

Dames bedankt voor de twee wedstrijden van vandaag. Maandag mogen we weer uit tegen Heeswijk. Ook de dame van de wasserette bedankt dat zij de tenues zo snel wilde wassen zodat we ook s ’middags weer een schoon en fris shirtje hadden, mij dank hier voor.

Ramona, Tion, Bert en Leo

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO