12 juni 2016  Blauw Geel verwelkomt een aantal nieuwe en “nieuwe oude” jeugdspelers!

Geplaatst op 12 juni 2016 • 12:55 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Ook in de jeugdafdelingen van het amateurvoetbal is het meer en meer gebruikelijk om selectieteams waar mogelijk te versterken met spelers die afvallen of zelf stoppen bij de opleiding van een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). Inmiddels draait deze spelers-carrousel op volle toeren en heeft ook Blauw Geel’38 het genoegen om een aantal van deze spelers aan zich te binden voor het nieuwe seizoen (2016/2017).

 

De volgende jongens gaan de kleuren van onze mooie club volgend seizoen verdedigen:

A afdeling

Sebas de SchouwerSebas de Schouwer uit Heeswijk-Dinther (zoon van voormalig Blauw Geel keeper Paul en kleinzoon van oud 1e elftal speler Piet) gaat het komende jaar keepen bij A1. Sebas heeft de gehele jeugdopleiding van NEC doorlopen, dus we zijn geweldig blij dat Sebas voor ons gekozen heeft!

 

 

 

B afdeling

Hugo van de NieuwenhofOok Hugo van den Nieuwenhof uit Erp heeft besloten om naar Blauw Geel te komen. Hugo heeft de laatste jaren als verdediger gevoetbald voor Brabant United, maar kan ook uitstekend uit de voeten als verdedigende middenvelder. Top en zeer verheugd met zijn beslissing!

 

 

 

C afdeling

Talip ArslanOud Blauw Geler en goalgetter Talip Arslan komt terug vanuit Brabant United en gaat hopelijk door met doelpunten maken bij C1. Fijn dat je er weer bij bent Talip!

 

 

 

 

 

Rick VerberkOok Stef de Groot maakt de overstap naar de C-afdeling van Blauw Geel. Stef komt uit Zeeland en is de zoon van oud 1e elftal keeper Erwin de Groot (nog steeds actief bij de Veghelse veteranen). Stef heeft de afgelopen 4 jaren gevoetbald bij Helmond Sport. Succes komend jaar Stef!

 

 

 

D afdeling

Stef de GrootTevens vanuit Helmond Sport verwelkomen wij Rick Verberk. Rick is 2 jaar geleden vanuit Blauw Geel in de jeugdopleiding van Helmond Sport terecht gekomen. Helaas voor Rick stopt Helmond met hun jeugdopleiding, maar Blauw Geel D1 is natuurlijk erg blij met zijn terugkeer. Harstikke fijn Rick!

 

 

Wij wensen deze 5 talenten allemaal heel erg veel succes EN plezier bij hun nieuwe club en in hun nieuwe team!

Tot slot zien we dit jaar ook 2 jeugdspelers de omgekeerde route volgen en dus vertrekken:

Jonas FlorusseJonas Florusse gaat onze C1 verlaten en gaat keepen bij NEC.

 

 

 

 

Niels van LithNiels van Lith speelde het afgelopen jaar in D1 en voetbalt volgend seizoen bij Brabant United.

 

 

 

 

 

Ook Jonas en Niels, heel veel succes met jullie spannende uitdaging en denk eraan: de deur blijft altijd open staanJ!

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO