16 november 2015  Blauw Geel JG1 ongeslagen kampioen

Geplaatst op 16 november 2015 • 8:48 • JuniorenPupillenDames

Wat er de laatste weken al zat aan te komen gebeurde zaterdag, het kampioenschap werd verdiend binnen gehaald. Om 13.00 uur begon de wedstrijd tegen MULO uit Helmond en de vele supporters kregen meteen een mooie wedstrijd te zien. Het was binnen 5 minuten al 3-0 voor Blauw Geel maar daarna zakte wij even weg en kreeg MULO kansen en maakte zelfs 2 goals. Daarna herpakte Blauw Geel zich en werd de eerste helft gemakkelijk uitgespeeld, 6-2 met de rust, Daarna heeft Blauw geel nog 4 keer gescoord in de 2e helft. De laatste minuut werden alle spelers in het veld gezet om na het laatste fluitsignaal van de perfect leidende scheidrechter, Piet, bovenop elkaar te vallen en een feest te gaan vieren.

Na de wedstrijd werden er strafschoppen genomen om daarna door jeugdvoorzitter Coen van Dijk te worden toegesproken. Coen bracht namens heel Blauw Geel de felicitaties over aan het team. Hij benadrukte dat wij als G elftal vandaag maar ook de afgelopen weken hebben laten zien dat G voetbal weldegelijk een plaats verdiend binnen het voetbal. Namens het jeugdbestuur had voor alle spelers een mooie roos gekocht en deze roos moesten de spelers aan iemand geven die hun vandaag had gesupporterd of aan een oma of opa, vader, moeder, iemand die belangrijk is voor de spelers. Dit werd door zowel de spelers als de begeleiders goed ontvangen.

In de kleedkamer ging het feestje nog door en ook in de kantine waar ze werden ontvangen door het “We are the champions” en er een kampioensbeker was is er nog volop feest gevierd. Namens Blauw Geel was er nog een drankje en een frietje voor de kampioenen.