26 november 2012  Blauw-Geel F4 ongeslagen Kampioen!!

Geplaatst op 26 november 2012 • 17:09 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Vandaag de laatste en belangrijkste wedstrijd van de najaarscompetitie. Bij winst, minimaal gelijkspel, kan Blauw-Geel F4 kampioen worden. De jongens begonnen een beetje zenuwachtig aan de wedstrijd. Blauw-Geel kwam telkens net een stapje te laat, waardoor de passes niet aankwamen. Het was Handel die uit de corner een eigen goal maakte, 1-0. Ondanks de 1-0 wilde het nog steeds niet vlotten. Er werd te weinig overgespeeld. Abas, Sem M. en Rens hadden het vrij rustig in de verdediging. Handel kwam slechts een enkele keer bij de goal. Vlak voor rust gaf Quenten een mooie pass op Sem J. die de bal doorspeelde naar Aybars. Aybars maakte de 2-0.

Na de rust werd er beduidend beter gevoetbald. Er werd weer mooi overgespeeld naar elkaar waardoor er weer kansen gecreëerd werden. Aybars kwam vrij voor de kieper, maar de kieper van Handel zat er goed bij. Het was Reda die de 3-0 maakte. Dit was het moment waarop de supporters wisten dat het Kampioenschap binnen was en het spandoek werd opgehangen, de ballonnen opgeblazen en de champagne klaargezet. Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen. Reda maakte er nog 4-0 van en Yanou zette de eindstand op 5-0. Na het fluitsignaal gingen de spelers van F4 uit hun dak! Na het nemen van de penalty’s stroomde de pers toe om foto’s te maken. Het feest ging verder met champagne onder de douche. Na het douchen was er de heerlijke taart en natuurlijk frietjes.

Abas, Sem M., Rens, Harm, Sem J. Quenten, Reda, Yanou en Aybars, gefeliciteerd met het kampioenschap!! Ook de supporters bedankt!