14 mei 2014  Blauw Geel F4 ongeslagen kampioen!!!

Geplaatst op 14 mei 2014 • 8:49 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen zaterdag stond de beslissende wedstrijd tegen de hekkensluiter op ons programma, we moesten thuis tegen SCMH F1. Dit was wel een mooie gelegenheid om voor eigen publiek kampioen te worden. We moesten nog maar 1 punt behalen dus gelijkspel of winst was reden tot feesten, en feesten werd het !! Het publiek was in het regenachtige weer met grote getale gekomen om onze jongens te steunen. Na het eerste fluitsignaal ging F4 er vol tegen aan, na 2 minuten resulteerde dit dat de eerste bal in het net van SCMH belandde. Het ijs was gebroken, na een paar minuten stond het al 3-0. Iedereen wilde meer, en dat werd het ook. Voor de rust was het al 10-0.

In de rust hadden we afgesproken dat iedereen nu de kans moest krijgen om te mogen scoren, dit was helaas op 1 man na toch gelukt. Zelfs de Keeper scoorde. Het eindsignaal werd gefloten en er stond 16-0 op het scorebord. En nu feesten geblazen. Na een uitreiking van mooie kampioens schaaltjes en een T-shirt, gingen we verder feesten in de kantine. Er stond alleen nog 1 uitwedstrijd op het programma tegen Brandevoort op dinsdag avond om ongeslagen kampioen te worden. Dit was gelukt: 1-6 was de uitslag. Jongens, bedankt voor jullie super inzet en succes volgend seizoen. Clement en Ramon