30 november 2015  Blauw-Geel C1 – Deurne C1 sterke 1ste helft met een zakelijke 2de helft.

Geplaatst op 30 november 2015 • 22:30 • JuniorenPupillenDames

Vandaag mochten we aantreden tegen Deurne C1 een team in vorm. Een team wat het goed doet tegen teams die hoog op de ranglijst staan. Direct vanaf de aftrap namen we het initiatief. We zetten hoog druk, combineerde goed en waren fel in de duels! Deurne probeerde te voetballen maar kwamen niet van hun eigen helft. Van achteruit speelde we verzorgd voetbal met zo nu en dan een prima pass tussen de linies door. Mede dankzij het goede spel van onze buitenspelers creëerde we kansen. De sterke keeper van Deurne was vaak een sta-in-de-weg. Gelukkig kwam er dan eindelijk na 20min de 0-1 op het scorebord door onze centrale verdediger Frits die de bal heerlijk binnen kegelde vanuit een corner! Direct na de aftrap zetten we onze tegenstander vast en waren onze intenties duidelijk zo snel mogelijk de score uitbreiden die we absoluut verdiende! Hierbij moeten we beter overzicht houden, effectiever voor de goal zijn en ons beter opstellen bij voorzetten en andere momenten voor de goal.

De 2de helft begonnen we wederom sterk en namen we het heft opnieuw in handen! We controleerde maar maakte zoals de eerste helft onze kansen niet af waardoor het toch spannend bleef vanwege de magere 0-1. Na 10 min werden we slordiger en werd het spel minder goed. Gemakzucht? Dat moet er absoluut uit!!! Deurne begon wat meer van zich te bijten maar met een beetje geluk wisten we dat direct de kop in te drukken door een goal van Halil. De resterende minuten controleerde we en speelde we de wedstrijd goed uit.

De 0-2 was uiteindelijk een magere weerspiegeling van het krachtsverschil! Met vlagen prima veldspel maar we zullen zuiniger met onze kansen moeten omgaan. Kortom voldoende uitdagingen voor de aankomende trainingen! Tot slot willen we onze trouwe supporters bedanken voor wederom hun support, week in week uit zijn we sterk vertegenwoordigd en daar zijn wij als spelersgroep en trainersstaf trots op!! Op naar Rhode voor opnieuw 3 punten en goed voetbal…!! De trainersstaf