4 april 2016  Blauw Geel A1 kan weer niet winnen

Geplaatst op 4 april 2016 • 12:29 • JuniorenPupillenDames

De laatste 3 wedstrijden eindigde voor ons alle 3 in een gelijkspel, waarvan we zeker vorige week met een kater achter bleven echter, vandaag mogen we het puntje koesteren. Over de gehele wedstrijd was NWC A1 de betere ploeg. Op een slecht bespeelbaar veld waren het de gastheren die hier beter mee om konden gaan. Zij waren gewoon scherper en feller in de duels en kregen daarom diverse mogelijkheden alleen wisten ze zich die niet te verzilveren. Dat wij daarna op 0-1 kwamen door de uitstekend spelende Mert was tegen de verhouding in, maar daar maalde niemand om. De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft een beter NWC, en het wachten was op de gelijkmaker deze viel er dan ook, uit een goed opgezette aanval wist NWC de gelijkmaker te noteren. Daarna waren er nog wat kleine kansen voor de thuisploeg maar scoren blijkt  bij deze ploeg ook een probleem te zijn. Zo eindigde de wedstrijd wederom in een gelijkspel en omdat onze naaste concurrenten allemaal punten wisten te behalen, spelen we nu nog 4 finales , hier zullen we resultaten moeten halen om niet in de nacompetitie te hoeven spelen. A.s. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Rood-Wit 62 uit Helmond. Gaan we voor een stunt zorgen ? John van de Donk.