19 mei 2016  Alexander Mols… terug bij Blauw Geel ’38/Jumbo!

Geplaatst op 19 mei 2016 • 12:40 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Alexander Mols (24) is komend seizoen weer terug op het oude nest!

Zoals door vele genoemd en gezien, is ‘het kind van de club’ weer terug waar zijn voetbal-loopbaan is gestart. Een topper die de club eerder diende te laten gaan toen FC Den Bosch bij hem aanklopte.

Door vervelend blessureleed, kwam er een -sneller dan gewenst- einde aan zijn verblijf daar. Met keihard trainen was er zelfs de mogelijkheid dat hij de BVO Fc Oss zou gaan versterken, maar uiteindelijk koos hij voor zijn maatschappelijk carriere.

Een prachtige kans voor zijn eigen BlauwGeel38/Jumbo, om met de spits in gesprek te gaan. Alexander ontving in zijn loopbaan al 2x de Coen Dillen troffee, in zowel de A als ook in de B junioren.

Voor het BlauwGeel vaandelteam speelde hij al eerder menig wedstrijd en heeft hij de club ook vaak kunnen laten juichen.

Een echte BlauwGeler is terug bij zijn voetbal-roots. Voor alles wat de club is, kunnen we dit zeker als een geweldige opsteker zien voor het nieuwe hoofdklasse jaar.

Bij Blauw Geel ’38/JUMBO! Uiteraard is de blijdschap groot binnen de technische commissie en het bestuur van onze club: “De terugkomst van Alexander voelt als een overwinning voor onze gehele club. Sinds er vorige week over gesproken werd zijn we als technische commissie bedolven onder reacties van clubleden. We moesten Ali terughalen. Geweldig dat het zo snel is gelukt!”

Ook Alexander is opgetogen: “Nadat ik het moeilijke besluit had genomen om te stoppen met betaald voetbal was Blauw Geel er als de kippen bij. Dat voelde erg goed aan. Ik ben blij dat ik weer terug ben bij de club waar ik al in de jeugd speelde!”

Uiteraard wensen we Alexander alle succes en plezier toe!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO