15 oktober 2015  A1: Zeer verdiend gelijkspel bij koploper

Geplaatst op 15 oktober 2015 • 14:52 • JuniorenPupillenDames

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de koploper uit Oss op het programma. We begonnen goed aan dit duel en waren gezien het spelbeeld gelijkwaardig aan onze tegenstander.De eerste helft waren er voor beide teams enkele kleine mogelijkheden maar echte grote kansen kwamen er niet.De tweede helft was het vooral blauw geel dat het meeste aanspraak mocht maken op een doelpunt en deze viel ook na 3 goede mogelijkheden niet te benutten konden we een minuut of 10 voor het einde van de wedstrijd de verdiende 0-1 laten noteren.Daarna waren er nog enkele goede mogelijkheden om 0-2 te maken maar paal en lat stonden dit in de weg.Kort hierna bracht Margriet de stand op 1-1 door een prima actie van de linkerspits. A1 met al een uitslag waarmee we verder kunnen want als er 1 ploeg had moeten winnen waren wij dat. Zaterdag thuis tegen Nooit Gedacht A1.  John van de Donk