26 september 2015  A1: Teveel gemiste kansen

Geplaatst op 26 september 2015 • 22:58 • JuniorenPupillenDames

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Wittenhorst op het programma.Deze ploeg had net als wij 3 ptn dus de winnaar van dit duel kon weer een beetje naar boven kijken. Over de gehele 1ste helft kunnen we kort zijn we creëerde geen enkele kans tegen twee kansen voor onze tegenstander waarbij ze 1x wisten de scoren.Na wat omzettingen in de rust begonnen we sterk aan de tweede helft en het wachten  was op de gelijkmaker, zeker 4 goede mogelijkheden kregen we de eerste 20 min van de tweede helft maar kansen benutten is een probleem bij ons.Onze tegenstander wist daar wel raad mee zij kregen twee mogelijkheden en wisten deze allebei te benutten. Gelukkig konden we nog de 3-1 maken maar de tijd was de kort om nog een resultaat te behalen. Conclusie teveel gemiste kansen en te makkelijk doelpunten weggeven. Zaterdag thuis Oss 20 A1. John van de Donk