13 september 2015  A1: Als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel

Geplaatst op 13 september 2015 • 11:58 • JuniorenPupillenDames

Blauw Geel A1 -Avanti A1    1-2. Vandaag onze eerste thuis wedstrijd van het nieuwe seizoen. We begonnen goed aan dit duel en waren vanaf de eerste minuut de boven liggende partij wat dat ook resulteerde in diverse goede kansen, alleen konden we deze niet verzilveren. Zeker 5 goede mogelijkheden creërend in de eerste helft van onze zijde tegen 0 kansen van onze bezoekers. Ook in de tweede helft begonnen we sterk en kwamen we dan toch eindelijk op de meer dan verdiende 1 – 0. Daarna werd het allemaal een beetje rommeliger en raakte we de grip op onze tegenstander kwijt.En ja hoor de eerste de beste kans voor Avanti betekende ook gelijk de 1-1. Daarna zijn we vergeten om te blijven voetballen en kon Avanti zelfs de onverdiende 1-2 scoren maar zoals vaak in voetbal als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. Al met al een zure nederlaag. Volgende week Udi thuis. John van de Donk