4 september 2013  75 Jaar BlauwGeel’38 kent een fantastisch weekend op 7 en 8 september.

Geplaatst op 4 september 2013 • 7:01 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Een gezellig en sfeervol weekend zal in het eerste weekend van september bol staan van een heus leden- en familieweekend. De commissie heeft bewust gekozen voor een weekend waarin juist de eigen leden en begunstigers optimaal worden betrokken bij het 75-jarig jubileum. 

Alle pupillen en C-jeugd

Op zaterdag 7 september, komt BlauwGeel naar je toe! Zoals juist ook vroeger veelal werd gevoetbald, komen we ook nu terug in de wijken van onze gemeente. Met medewerking van de locale overheid hebben we dan ook een aantal locaties waarop we met onze jongste jeugd lekker komen ‘ballen’. Precies zoals dat ook 75 jaar geleden was…… maar er is één belangrijk verschil! Voor iedereen die in de buurt woont van locaties, maar zelf geen lid is van onze club, bestaat er toch gelegenheid om mee te doen.

Gratis kan nu ook je vriendje kennis maken met de club. Ook je klasgenootjes mogen komen….. nodig jij als C,D,E, of F pupil je vriendjes van jouw leeftijd maar uit en laat ook hen kennis maken met ‘jouw’ BlauwGeel! De locaties in Veghel zijn inmiddels duidelijk. Op de 7e september gaan deze teams naar o.a. het Bunderpark in de Bunders: F1 F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, Mf10 en omdat we daar meerdere veldjes hebben, komen daar ook E1, E2, E3, E4, E5, E6, E7, E8, E9 en E10. En hierbij kunnen dus ook de vriendjes uit de buurt in die leeftijd vrij aansluiten.

Nabij de oude Franciscusschool in Veghel-Zuid, is er ruimte voor E11, E12, E13, ME1 en ME2, D1, D2, D3, en D4 …. en ook hier kunnen leeftijdgenootjes gewoon vrij aansluiten om o.a. een potje mee te voetballen.

Het Julianapark in het centrum, is die dag het domein van C1, C2000, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8. Ook hier zijn niet-leden in die leeftijdgroep, van harte welkom om mee te doen.

Als 4e locatie spelen we voor de Leesthoeve aan het begin van De Leest. Hier is het toneel voor D5, D6, D7, D8, D9, D10, D11, MD1 en MC1. Op alle vier de locaties is er natuurlijk voetbal maar ook andere balspellen en is er ruimte gereserveerd voor 1 of 2 attracties. 

Deze jeugd beginnen al vanaf 10 uur en natuurlijk zorgen we dat je wat te drinken hebt en een broodje krijgt voor je inspanningen.

Na 14.00u gaan de eigen leden mee naar het sportpark en naast een heerlijk frietje en wat erbij, spelen we daar ook de finale van voor Jubileum Penalty bokaal.

B-Jeugd op bijzondere locatie

Ook voor de jeugd van de gehele B-groep is er een spectaculair feestje gepland. Zij mogen te gast zijn op het bijzondere complex aan de Noordkade, op zaterdag de 7e september. Het is handig als je ook wat sportkleding meeneemt of aan kan doen die wel vuil enof nat kan worden en dan natuurlijk je sportschoenen. Vanaf 15.00uur worden zij daar ontvangen en met enkele bijzondere elementen zal hen ook prima middag worden aangeboden. Met aansluitend een bijzondere voetbalfilm, na het chillen eten en drinken, wordt hiermee ook voor onze B-junioren een bijzondere dag afgesloten. 

Businessclub

Voor met name de leden van de businessclub is er speciale ontvangst op het complex vanaf 17.30 uur. Zij zijn hiervoor ook separaat op de hoogte gebracht en krijgen ook een eigen programma aangeboden. 

Leden-feestavond

Zaterdagavond is dan het grote leden-feest. Vanaf de A-junioren en natuurlijk alle senioren en begunstigers van onze 75-jarige club, zijn  die dan te gast bij de eigen club. Vanaf 20.30 uur zal de avond starten en met voortreffelijke live muziek. Deze avond is van en voor alle eigen leden en hun partners.

In je agenda is dit vast gereserveerd maar nu moet je zorgen dit niet te missen.

Zondag 8 september

De zondag is door de feestcommissie bewust als echte familiedag neergezet. Natuurlijk gaan we hierbij uit van de komst van alle BlauwGeel-families maar niet minder belangrijk is dat iedereen uit de Veghelse gemeenschap welkom is op deze dag. Voor juist de kinderen staan er een tiental verschillende attracties maar ook is er die dag voetbal en voetbalspellen. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s….. iedereen is welkom en kan meedoen aan diverse spellen/spelvormen. Het is dé gelegenheid voor iedere Veghelaar om kennis te maken met onze mooie club en te genieten van de echte voetbal-familie, zoals BlauwGeel voor ieder bekent staat. 

Naast alle de genoemde spellen voor met name de jeugd, is er natuurlijk ruimte voor voetbal. Vanaf 11.00 uur is het complex voor iedereen open en om 12.30 uur staan er wedstrijden van de beide G-teams op het programma.

Om half drie, 14.30 uur en dus prime-time voetbal, is er een bijzondere wedstrijd van Veghelse prominenten en geselecteerde BlauwGeelers.

Tussen 11.00 en 18.00 uur is het met ook live muziek van o.a. Marcel Jansen, daarom een heerlijke en ontspannende feestdag waarvan iedere Veghelaar kan genieten. Met de toevoeging van dj-activiteiten zal een gezellige drukte ontstaan en is het een perfecte gelegenheid om met hele gezin, familie en vrienden te komen genieten van onze 75-jarige club, sv Blauw Geel’38/Jumbo. 

U bent van harte welkom en graag tot dan!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies