21 februari 2016  A1: Oss’20 deelde de lakens in de 2de helft

Geplaatst op 21 februari 2016 • 10:32 • JuniorenPupillenDames

Vandaag de uitwedstrijd tegen Oss 20 A1 dit elftal had al 6 wedstrijden niet meer verloren dus we wisten dat het een zware middag zou kunnen worden. De eerste 10 minuten waren we nog niet bij de les en het was aan de voorwaartsen van Oss te danken dat we niet met 2 of 3 nul achter stonden. Hierna kwamen we beter in de wedstrijd en kregen we ook een paar goede mogelijkheden en waren zeker de rest van de eerste helft de betere ploeg. Uit een prima genomen corner van Davey was het Achmed die de 0-1 liet aantekenen door de bal goed in te koppen. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft begonnen we net als de eerste helft te slap en door niet resoluut in te grijpen wist Oss hier nu wel van te profiteren 1-1. Daarna was het Oss wat de lakens uitdeelde en kwamen we steeds moeilijker aan voetballen toe alleen wist Oss de goede kansen die zij kregen nog niet te verzilveren.

De laatste 25 minuten moesten we ook nog met 10 man verder omdat Emre na een onbesuisde actie de rode kaart voorgeschoteld kreeg. Oss 20 ging nu nog meer drukken maar met het nodige geluk konden we nog lang stand houden. Dat daarna uit een hoekschop een Osse speler de 2-1 kon maken hadden we aan onszelf te danken omdat we met 4 mensen niet ingrepen en deze speler geen strobreed in de weg legde. Jammer jongens maar zeker de eerste helft prima gevoetbald hier kunnen we weer verder mee. John van de Donk