1 april 2021  JUMBO verlengt hoofdsponsoring Blauw Geel ’38/JUMBO

Geplaatst op 1 april 2021 • 6:55 • NieuwsClubnieuws

JUMBO verlengt hoofdsponsoring Blauw Geel ’38/JUMBO

Voorwaarde omvat aanpassing naam tot Geel Blauw ’38/JUMBO

JUMBO Supermarkten zal ook de komende 5 seizoenen als hoofdsponsor verbonden zijn met de Veghelse voetbalclub Blauw Geel ’38/JUMBO. Om aan de sponsorwensen van de grootgrutter te voldoen, voert de voetbalclub enkele verzochte aanpassingen door. JUMBO Supermarkten blijft minimaal tot het seizoen 2025/2026 met zijn naam en logo op de tenues van thuisclub Blauw Geel ’38/Jumbo prijken. De grootgrutter komt daarmee
tegemoet aan de nadrukkelijke wens van de club. Om aan voorwaarden van de geboden ondersteuning te voldoen zal de club enkele aanpassingen doorvoeren. Een van de bepalingen vanuit Jumbo was om de huidige naam van Blauw Geel ’38/JUMBO aan te passen tot Geel Blauw ’38/Jumbo. Voor JUMBO CEO Frits van Eerd een vanzelfsprekende stap: “Geel is natuurlijk onze huiskleur. Het zou een merkwaardige situatie opleveren wanneer onze lokale voetbalclub de kleur van een concurrerend merk als primaire kleurstelling zou voeren, in zowel naam als uitstraling.”

Edwin van den Boom, voorzitter van Blauw Geel ’38/JUMBO, kan zich vinden in deze kleine, maar logische tegemoetkoming: “Met ‘geel‘ voorop in onze naam laten wij ook in woord zien waar we voor staan. Geel is bovendien de kleur die staat voor overwinning. Samen met onze partner Jumbo is dat precies waar wij naar streven.” De nieuwe naamvoering gaat van kracht op 1 augustus, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen. Naast de aanpassing in de naam zal tevens het logo en de tenues van de juiste kleur-hiërarchie worden voorzien, waarbij de positie van de kleuren blauw en geel zullen worden gewisseld.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO