15 april 2018  Jeugdloterij Blauwgeel’38/Jumbo uit de startblokken.

Geplaatst op 15 april 2018 • 12:04 • NieuwsClubnieuwsJuniorenPupillen

Jeugdloterij Blauwgeel’38/JUMBO uit de startblokken.

Een paar weken geleden is de jaarlijkse jeugdloterij van Blauwgeel’38/JUMBO van start gegaan. Alle pupillenleden zijn inmiddels voorzien van een boekje met loten. Elk boekje bevat 20 loten welke tegen een prijs van 50 Eurocent per lot te koop zijn. Vele jeugdleden zijn enthousiast van start gegaan, en dus zijn er in 2 weken tijd al vele loten verkocht..!! én ingeleverd….wat een super prestatie van onze pupillen leden. Daar zijn we dan ook enorm trots op. Maar wie gaat er dit seizoen de titel veroveren van “beste lotenverkoper 2018”?? Dat is nog een zeer spannende strijd en daarom willen we bij deze graag de tussenstand vermelden, want er zijn nu al jeugdleden die meer dan hun eigen boekje verkocht hebben:
[table “9” not found /]

En dan zijn er veel kinderen die hun eigen boekje loten verkocht hebben. Spannend, spannend, spannend, wie gaat er de wisselbeker verdienen voor “beste lotenverkoper 2018” en wie gaan er aan de haal met de leuke prijsjes voor de beste lotenverkopers?? We hebben nog een tijdje te gaan, dus zet hem op…!!
Wij wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van de loten. We rekenen erop dat iedereen die een boekje ontvangen heeft de loten ook verkoopt en het boekje inlevert in het clubhuis van Blauwgeel’38/JUMBO. Daar zijn ook nog extra boekjes verkrijgbaar……Succes allemaal.
Groeten,
Wim, Marcel, Frans en Jan.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies