10 juni 2022  Jan van Leur-, Cupcake en O15-toernooi 2022

Geplaatst op 10 juni 2022 • 5:00 • NieuwsClubnieuws

Er zit na 2 jaar bijna weer een heel seizoen op. Dat betekent ook dat de toernooien plaats vinden op het Prins Willem Alexandersportpark. Die voorbereidingen zitten allemaal in afrondende fase en iedereen in de organisatie heeft zin om te starten met de toernooien.

De toernooien die plaats vinden zijn:

  • Op 11 juni, start van de eerste wedstrijd: 10:00. Het Jan van Leurtaartentoernooi voor de O11, O12 en O13-categorie
  • Op 12 juni, start van de eerste wedstrijd: 10:00. Het Jan van Leurtaartentoernooi voor de O8, O9 en O10-categorie
  • Op 17 juni, start van de eerste wedstrijd: 18:30. Het O15-toernooi
  • Op 18 juni, start van de eerste wedstrijd: 10:00. Het cupcaketoernooi voor de meidenafdeling.

Hier alvast wat voorinformatie voor deelnemende teams en bezoekers:

Voor alle teams en bezoekers

Het wedstrijdprogramma ligt klaar voor de teams bij melden in het toernooisecretariaat. Waar is deze precies te vinden? Als u het sportpark oploopt, loopt u door tot bij de kleedkamers. U slaat rechtsaf en loopt het hoekje om bij het veld. Daar staat een deur open waar het toernooisecretariaat is. Hier kunt u terecht voor vragen en om zich te melden.

Belangrijk! Kijk uit met parkeren. Parkeren in het gras mag niet. Slechts enkele mensen mogen parkeren bij de kantine, maar die hebben een vergunning om daar te kunnen parkeren. Geen vergunning is een boete. Er wordt gecontroleerd. En een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Teams en bezoekers uit Veghel

Kom alsjeblieft zoveel mogelijk met de fiets. Op de dagen zelf hebben we vele bezoekende teams die ook hun auto kwijt moeten op de parkeerplaats. En voor fietsen is er ruimte zat.

Teams en bezoekers van buiten Veghel

Let op met parkeren. Parkeren is alleen toegestaan in de parkeervakken op de parkeerplaats.

Er zijn rondom het sportpark voldoende plekken om te parkeren. In bovenstaande plattegrond zijn deze in de gele vakken aangegeven.

  • Vak 1 is de parkeerplaats voor de voetbalvelden. Deze is te bereiken door de afslag te nemen op de rotonde en direct links af te slaan. U kunt hierna het sportpark bereiken door de lichtblauwe looproute te volgen.
  • Vak 2 is een parkeerplaats tussen de voetbalvelden, de hockeyvelden en het Zwijsen College. Deze kunt u bereiken door bij eerder genoemde rotonde niet linksaf te slaan, maar rechtdoor te rijden. Na een kort stukje ziet u deze aan uw rechterkant. Hierna kunt u het sportpark lopend bereiken door de rode looplijn te volgen.
  • Vak 3 is de parkeerplaats bij Hockeyclub Geel Zwart. Deze vind u door de vorige route te volgen, maar dan de weg door blijven te volgen. Als u dan de donkerblauwe looplijn volgt en daarna de rode lijn komt u bij de voetbalvelden.
  • Vak 4 is ook een algemene parkeerplaats en ligt vlak voor het Pieter Breughel huis en Monkey Town in Veghel. Parkeert u hier de auto en volgt u de oranje looplijn en daarna de lichtblauwe looplijn, komt u ook uit bij het sportpark. Advies is om de kinderen eventueel eerst af te zetten en daarna uw auto hier parkeren.
Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO