22 november 2019  Interview met René Barten BG TOP

Geplaatst op 22 november 2019 • 13:25 • NieuwsClubnieuws

Interview met René Barten

Enkele weken voor de winterstop hielden wij een vraaggesprek met René Barten, voorzitter van de technische commissie ook wel BG TOP genaamd.

Hoi René, wat zijn jouw bevindingen over het seizoen tot op heden?

We draaien tot op heden een goed seizoen en we spelen ook met zoveel mogelijk aanvallende intenties. Zoals je weet hebben we dat laatste ook hoog in het vaandel staan. Fijn om te zien dat dat, onder leiding van Niels, ook dit seizoen weer gebeurt. Dat is een groot compliment aan onze gehele staf en spelers waard.

Er is een tussentijdse evaluatie geweest met onze hoofdtrainer ondanks het feit dat zijn contract na dit seizoen nog gewoon doorloopt. Waren jullie niet tevreden?

We hebben samen bij het aangaan van het contract dit evaluatiemoment afgesproken en ervoor gekozen om dat onder ons te houden. We wilden beiden na een seizoen de situatie kunnen evalueren. Dat is gebeurd en dat was een positieve evaluatie! We houden elkaar positief scherp en gaan vol vertrouwen door!

De laatste seizoenen zijn er wat minder “eigen” spelers doorgebroken. Jullie zullen je gelukkig prijzen dat Martijn en Ben inmiddels definitief aangesloten lijken. Hoe ziet de toekomst er wat dat betreft uit?

Gelukkig kunnen we zeggen dat de situatie er zeer rooskleurig uit ziet voor wat betreft de nabije toekomst. Vooral dankzij het goede werk vanuit onze jeugdtrainers (opleiding) en het feit dat er enkele zeer goede lichtingen aankomen. Een eerste evaluatie/inventarisatie leidt er toe dat wij denken dat onze eerste selectie komend seizoen maar liefst uit 17/18 spelers bestaat die het predikaat “echte Blauw Geel speler” kennen. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op en enorm blij mee! Dat is immers allerminst een vanzelfsprekendheid, en dan druk ik me nog zacht uit, op het behoorlijk hoge amateurniveau waarop wij spelen. Dat betekent echter geenszins dat wij ons hier geen hoge doelen stelden en blijven stellen. Het betekent continuïteit voor de toekomst dat dat nu zo goed lukt!

Dank je wel voor deze update, René.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO