17 maart 2021  Informatie Pupillenkamp 2021

Geplaatst op 17 maart 2021 • 8:00 • NieuwsClubnieuwsPupillen

Informatie Pupillenkamp 2021

Beste pupillen van Blauw Geel’38!

Eindelijk weer eens een berichtje over het Pupillenkamp. Nadat corona in 2020 helaas roet in het eten gooide, hopen we in 2021 weer op kamp te kunnen. De kampstaf heeft de voorbereidingen inmiddels opgestart, al is het natuurlijk afwachten hoe alles rond het coronavirus zich de komende maanden gaat ontwikkelen. Toch willen we alvast weten of er pupillen zijn die graag met ons mee naar Bergeijk willen komende zomer. Het kamp staat gepland van zondag 25 juli tot en met vrijdag 30 juli en is zoals altijd bedoeld voor jongens en meisjes uit de O13, O12, O11 en O10.

Als je graag mee op kamp wil, kun je alvast een mailtje sturen naar pupillenkamp@gmail.com. Zet in deze mail je naam, leeftijd, team en de contactgegevens van je ouders / verzorgers. Let op! Dit is nog geen definitieve inschrijving. Het is voor de kampstaf slechts een inventarisatie om te kijken hoeveel animo er is om mee te gaan op het leukste Pupillenkamp van Nederland. Wij zouden het top vinden om alvast iets van jullie te horen!

Wil je meer informatie over het Pupillenkamp? Neem dan een kijkje op onze eigen pagina op de website van Blauw Geel’38 (www.blauwgeel.nl/pupillenkamp). Daarnaast zijn we ook te vinden op Social Media. Vooral op Facebook (www.facebook.com/blglpupillenkamp) en Instagram (www.instagram.com/pupillenkamp) zijn leuke foto’s en filmpjes te vinden. Natuurlijk kun je met vragen altijd mailen naar pupillenkamp@gmail.com of spreek gerust iemand van de kampstaf aan.

 

We zien jullie mailtjes graag verschijnen!

 

De Kampstaf

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO