8 juni 2018  Geslaagde finale-dag Rabobank Voetbalschool!

Geplaatst op 8 juni 2018 • 11:10 • NieuwsClubnieuws

Geslaagde finale-dag Rabobank Voetbalschool!

Het voetbalseizoen zit erop en daarmee is ook een zeer geslaagd seizoen van de Rabobank Voetbalschool ten einde gekomen. En dat topjaar moesten we natuurlijk in stijl afsluiten. Tijdens de finale-dag kwamen ruim tachtig (!) Blauw Gelers naar onze club om deel te nemen aan verschillende voetbalspelletjes. Zo werd er onder fanatieke begeleiding van de trainers keihard gewerkt op het hoofdveld van Blauw Geel’38. Op onze Facebook staan allerlei leuke foto’s en filmpjes: https://www.facebook.com/RabobankVoetbalschool/.

Na afloop was de kantine geopend voor de gezamenlijke afsluiting en kregen alle deelnemers hun eigen FIFA-kaart. Daarnaast werden Maud van Zutphen, Noa Jansen, Bobby-Roy van den Oord en Dallas Karijomenawi extra in het zonnetje gezet vanwege hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Zij ontvingen uit handen van Jack de Laat hun eigen Rabobank Voetbalschool-shirt met bedrukking. JO9-6 viel ook in de prijzen en houdt nog een lekker frietje tegoed!

Via deze weg willen wij alle deelnemers nogmaals bedanken voor een fantastisch seizoen. Iedereen een fijne vakantie gewenst en graag tot komend seizoen!

Lionel Saidjan & Bob van Dijk
Coördinatie Rabobank Voetbalschool Blauw Geel’38

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO