14 juni 2021  G-team Blauw Geel’38 en de bootcamp/fitness training.

Geplaatst op 14 juni 2021 • 13:40 • NieuwsClubnieuws

G-team Blauw Geel’38 en de bootcamp/fitness training.

Om iedereen weer in beweging te krijgen stelt Special Olympics Nederland gelden ter beschikking voor Scoor je PR! op de club. Met de gelden kan je een bootcamp/fitness instructeur inhuren, waarmee samen sporten op de club, binnen de maatregelen, toch weer mogelijk is en iedereen vóór de zomer weer fit is.

Deze bootcamp/fitness training werd voorgesteld aan de leidster Laura van het G-team! Laura was zeer enthousiast! We gingen op zoek naar een bootcamp/fitness instructeur binnen onze vereniging en Martijn van Cleef (zie website:  www.vancleeftrainercoach.nl ) was bereid om het G-team voor 10 lessen te trainen.

Door het afgelopen jaar door corona was de motivatie van diverse spelers verminderd. Door deze nieuwe impuls zal de conditie en spelplezier vooruit gaan, zodat het nieuwe seizoen de teambeleving zal toenemen.  De eerste training heeft al plaatsgevonden met diverse oefeningen om de buikjes te trainen!

Onderstaand een stukje uit de website van Martijn van Cleef!

FIT VOOR HET LEVEN, NIET ALLEEN VOOR DE ZOMER

Goed in je vel zitten, fit zijn en voldaan over wat je bereikt hebt. Het zijn gevoelens waar wij onze cliënten graag naar begeleiden. Of wij buiten trainen, in groepsverband of individueel. Het gaat erom dat jij een verandering in jezelf op gang kan brengen die je vast kunt houden. Ieder mens voelt grenzen of heeft de neiging om terug te vallen in wat bekend is. Samen werken met een personal trainer helpt om die grenzen en het aangeleerde gedrag te veranderen. Een personal trainer geeft het duwtje waar je anders gestopt zou zijn, opgeven is zo geen optie. Als je dat keer op keer ervaart leer je dat er meer inzit en ga je de effecten merken van wat jij zelf kunt veranderen. Het zijn vaak kleine tips en tricks waardoor oefeningen vele malen effectiever worden. van Cleef – Trainer & Coach helpt jou graag om de strijd aan te gaan met je eigen grenzen en fit te worden voor het leven.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO