17 juni 2020  Einde seizoen en contributie 2020-2021

Geplaatst op 17 juni 2020 • 14:39 • NieuwsClubnieuws

Einde seizoen en contributie 2020-2021

Beste leden van Blauw Geel,

Helaas is door het Corona virus het voetbalseizoen anders gelopen dan dat we vooraf bedacht hadden en hebben we vanaf maart niet meer in competitieverband kunnen voetballen of van voetbal kijken kunnen genieten. Gelukkig hebben we dankzij de inzet van vele vrijwilligers maximaal gebruik kunnen maken van de trainingsfaciliteiten van de club, uiteraard met de opgelegde beperkingen vanuit de RIVM richtlijnen. Complimenten aan de vrijwilligers, maar ook aan iedereen die zich uitstekend aan deze richtlijnen heeft gehouden. Eind juni zullen we stoppen met het faciliteren van de trainingen, houd hiervoor het trainingsschema op de website in de gaten.

Het stilleggen van alle ‘normale’ voetbalactiviteiten heeft voor de vereniging veel impact gehad op o.a. de financiële huishouding. Naast het mislopen van veel opbrengsten zijn de meeste kosten helaas gewoon doorgelopen. Door tijdig in te grijpen, door goed financieel beleid en door toegezegde steun vanuit de Overheid, de gemeente en de KNVB hebben we de financiële zaken voor dit seizoen goed onder controle kunnen houden en gaan we relatief gezond het nieuwe seizoen in.

We gaan er voor nu dus ook vanuit dat we medio augustus weer kunnen gaan trainen en in september de competities kunnen hervatten. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al in volle gang en we hebben er nu al zin in om te beginnen. Daarom zullen we vanaf eind juni overgaan tot het innen van de contributies voor het seizoen 2020-2021, dit zal gefaseerd per leeftijdscategorie gebeuren. De laatste leeftijdscategorieën zullen eind juli geïnd worden. Buiten de jaarlijkse indexering zal er geen contributieverhoging doorgevoerd worden.

Wij wensen jullie een fijne en gezonde vakantieperiode.

Bestuur Blauw Geel’38/Jumbo

 

 

 

 

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO