7 juni 2024  De voetbalschool bij Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 7 juni 2024 • 17:21 • NieuwsClubnieuwsJunioren

De voetbalschool bij Blauw Geel’38/JUMBO

Blauw-Geel ’38 / JUMBO is volop in ontwikkeling en heeft voor de komende jaren de verdere ontwikkeling van de jeugd als speerpunt benoemd. Dit is vastgelegd in het nieuwe beleids- en voetbalplan van de club. De vereniging wil de jeugdafdeling naar een hoger plan tillen en tegelijkertijd waarborgen dat kinderen die bij onze club voetballen, met veel plezier naar het Prins Willem-Alexander Sportpark blijven komen. Daarbij zullen zij worden uitgedaagd om naar niveau en behoefte te voetballen, zowel recreatief als presentatief. Blauw-Geel ‘38/JUMBO wil op deze manier de regionale functie nog verder vergroten.

De voetbalschool zal zich voornamelijk richten op jeugd van O7 tot en met O19 die kunnen trainen op woensdagmiddag, (mogelijk vrijdagmiddag) en zondagochtend. Het maakt niet uit of je al lid bent van Blauw-Geel of elders, iedereen is welkom! Behalve techniektraining (balbehandeling, motoriek en tactiek) wordt ook gedacht aan sociale training (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid), looptraining en keeperstraining. De trainingen zullen gegeven worden door een groot deel van de huidige selectietrainers van de jeugdelftallen.

Binnenkort zal er via de website van Blauw-Geel ’38 / JUMBO een aanmeldbutton komen. Naar verwachting zal de voetbalschool aankomende zomer zijn eerste balletje aftrappen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO