20 juni 2023  Dankwoord en oproep van de toernooicommissie

Geplaatst op 20 juni 2023 • 9:10 • NieuwsClubnieuws

Dankwoord en oproep van de toernooicommissie

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend hebben we bij Blauw Geel weer het Van Leurtaartentoernooi en het Cupcaketoernooi gehad. Er waren maar liefst 120 teams bezig met het voetbal op ons Prins Willem Alexandersportpark. ‘Slechts’ tien meer dan vorig jaar, maar vorig jaar hadden we er een leeftijdscategorie meer bij. Ondanks wat onvoorziene omstandigheden hebben we denk ik een mooi weekend gedraaid bij Blauw Geel’38/JUMBO. Vele voetballers en voetbalsters hebben zich kunnen vermaken met het mooiste spelletje wat er bestaat.

Via deze weg wil ik de scheidsrechters, het kantinepersoneel, de materiaalmensen (zowel degene die op de toernooien aanwezig waren als degene die door de week overdag alles klaarzetten) en alle andere mensen die zich op een manier hebben ingezet om de toernooien tot een goed einde te brengen bedanken voor hun hulp. Uiteraard ook alle teams die meegedaan hebben. Zonder deze hulp konden de toernooien niet draaien zoals ze dat dit seizoen gedaan hebben. Dus allen: Bedankt! De hulp is zeer gewaardeerd.

Ook wil ik via deze weg een oproep plaatsen. Ik heb gemerkt dat ik het drukker krijg bij de club om ook de toernooiorganisatie (voor zowel de thuistoernooien als de uittoernooien) op mijn rekening te nemen. Ik kan niet de volledige aandacht geven gedurende het jaar om de toernooien de aandacht te geven die het verdient. Ik blijf zelf wel betrokken in de organisatie, maar wil een stap terug doen hierin. Mocht je interesse hebben om de toernooien te organiseren kun je mailen naar thuisjeugdtoernooien@blauwgeel.nl om het er over te hebben over het allemaal inhoudt.

De intentie is er uiteraard weer om volgend jaar de toernooien te organiseren. We hopen dit zo snel mogelijk te communiceren in het volgende seizoen.

De penalty bokaal 2023

Foto’s: Gerard Beekmans

Nogmaals: Iedereen bedankt voor de hulp en ik wens jullie een fijne vakantie toe!

Namens de toernooicommissie,
Freek Laurijssen

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO