30 maart 2018  Sportploeg van het jaar 2017 Blauw Geel’38/JUMBO al op paaszaterdag tegen Westlandia

Geplaatst op 30 maart 2018 • 8:47 • NieuwsClubnieuwsSenioren

Sportploeg van het jaar 2017 Blauw Geel’38/JUMBO al op paaszaterdag tegen Westlandia

Het valt amper op dat de KNVB haar opvatting over voetbal met dubbele feestdagen heeft gewijzigd. Dat komt omdat de wedstrijden door de meeste clubs over het lange weekend zijn uitgestreken. Dit is vanaf en met de Hoofdklasse het geval. Alleen in de Derde Divisie spelen onder anderen UNA en ADO dubbele wedstrijden komend weekend.

Door: Peter Kuijpers

Blauw Geel’38/JUMBO krijgt zaterdag bezoek van Westlandia uit Naaldwijk. De ploeg die een slechte start van competitie had heeft zich prima hersteld. Voor Blauw Geel’38, dat afgelopen week periode-2 voorbij zag gaan, een leuke tegenstander. De Veghelaren zijn praktisch vrij van degradatiezorgen en kunnen alleen theoretisch nog in de problemen komen. Met nog negen wedstrijden te gaan kan het team van trainer Niels van Casteren zich rustig concentreren op een leuke eindklassering. Woensdag kreeg het vaandelteam prijs nummer drie uitgereikt. We spreken dus over het jaar 2017. Op de (laatste) Sport Awards van de gemeente Veghel werd Blauw Geel’38/JUMBO uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar 2017. Naast het kampioenschap en Bekerkampioen opnieuw een trofee die in de kantine staat te prijken. Zaterdag dus Westlandia met trainer Edwin Grünholz ooit een van de beste zaalvoetballers ter wereld. Blauw Geel’38 en Westlandia trappen om 19.30 uur af onder de bezielende leiding van de jonge scheidsrechter Eric Thijs.

Blauw Geel-2
Blauw Geel-2 speelt zondag uit bij ZSV in Zeilberg (Deurne) Thuis werd het nog een 0-1 nederlaag, maar door de recentelijke winsten op Bekkerveld en OSS’20 staan de Blauw Geel’38-reserves op een keurige derde plek. Het team heeft na de matige serie wedstrijden zich prima uit het rechterrijtje omhoog gewerkt. Om 11.00 uur wordt er afgetrapt in Deurne.

JO 19-1 is a.s. zaterdag vrij en speelt op zaterdag 07 april thuis tegen Woezik. Het team van Vincent van den Broek en Antoin de Grauw won zaterdag bij TOP in Oss. Woezik, dat net onder TOP op een achtste plek staat met 19 punten. Blauw Geel’38 staat op een gedeelde derde en vierde plek met twaalf punten meer dan de Wijchenaren.

JO 17-1 speelde afgelopen week niet. Reden was het overlijden van de moeder van Floris. Wel kwam het team zaterdag bijeen om Floris te steunen in deze voor hem zo moeilijke tijd. De wedstrijd tegen RKVVO, om met dit kille bruggetje verder te gaan, wordt nu gespeeld op woensdag 4 april om 19.30 uur. Zaterdag gaat JO 17 uur naar WODAN in Eindhoven (Woensel) waar om 13.00 uur wordt afgetrapt.

JO 15-1 won weer eens zaterdag met 3-1 van OSS’20. Prima, trainers Patrick Cissen en Erwin de Groot konden inclusief het team weer eens breeduit lachen. Zaterdag een Meierijstad derby bij Rhode waar in Veghel nog met 3-0 van gewonnen werd. Om 13.00 uur geeft scheidsrechter Van der Wijst het sein voor beginnen op De Neul aan de mooi Dommel.

JO 13-1 heeft een ‘verre’ voor boeg. Met volle tanks, voldoende proviand en chips kan de reis naar Maastricht aanvaard worden. Op lunchtijd van 12.30 uur spelen de elf van Nicky en Jari tegen MVV in de Geuselt. Na de winst bij Gemert afgelopen zaterdag kan deze wedstrijd met een groot vertrouwen tegemoet worden gezien. De stad van Flikken Maastricht en André Rieu lijkt een ideale plek voor een daverende verrassing.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO