23 februari 2018  Only for Men nieuwe kledingpartner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 23 februari 2018 • 10:07 • NieuwsClubnieuwsBusiness Club

Only for Men nieuwe kledingpartner Blauw Geel’38/JUMBO

Sinds dit voetbalseizoen is Only for Men de trotste kledingsponsor van voetbalclub BlauwGeel’38/JUMBO uit Veghel. Onlangs is het contract getekend en daarmee verzorgt Only for Men de komende vier seizoenen de businesskleding van de bestuurs- en stafleden van de club.
Recent werd dan ook op feestelijke wijze deze samenwerking door Only for Men en de club Gestalte gegeven.


In een prachtig, maatwerk jasje gecombineerd met een Profuomo overhemd en Dutch Dandies pullover. Daaronder dragen ze een Tommy Hilfiger jeans met Giorgio schoenen en bijpassende riem.

Over Only for Men
Only for Men is dé herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. In de 15 winkels en webshop vinden zij alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one stop-shop waarin naast een omvangrijke collectie in casual, jeans en kostuums ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. De formule maakt zich bovendien op allerlei manieren sterk voor de ‘Mannen van Nederland’. Dat bewijst Only for Men onder andere met de mannelijke openingstijden, de spectaculaire events en scherpe acties. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl .

Only for Men Veghel
Het filiaal van Only for Men Veghel bevindt zich aan de Molenstraat. Met een super locatie van 800 vierkante meter kun je bij Only for Men in Veghel een ruim assortiment shoppen. Naast alle herenmode van jouw favoriete topmerken, een Fashion Café en een atelier kan je bij Only for Men ook terecht voor verschillende events zoals de Mobiele Wasstraat, The Gambler en de Smaeck van Veghel. Only for Men Veghel hanteert iedere vrijdag een koopavond tot 21.00 uur en is iedere eerste zondag van de maand geopend. Zo kun je wanneer het jou het beste uitkomt gaan shoppen. De vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien. Om het shoppen bij Only for Men Veghel nog makkelijker te maken kun je gratis parkeren op de parkeerplaats aan de achterzijde van het filiaal!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies