5 april 2017  Mededeling Ledenadministratie m.b.t. AANMELDEN NIEUW LID

Geplaatst op 5 april 2017 • 7:25 • Clubnieuws

Onderstaande blauwe tekst prijkt bovenaan het Aanmeldformulier. Daarin worden enkele zaken vernoemd die belangrijk zijn voor een definitieve aanmelding, plaatsen van een HANDTEKENING, PLAATS en de DATUM. De Handtekening is voor de juistheid van de ingevulde gegevens en voor de MACHTIGING voor het innen van de contributie, plaats en datum voor aanmelddatum van het lid. 

ZONDER DEZE DRIE ZAKEN WORDT DE AANMELDING NIET VERWERKT!!!!!! 

Moet er een afwijkende regeling komen voor betaling van de CONTRIBUTIE, dat kan na inlevering van het totaal ingevulde formulier en overleg met de ledenadministratie 

Als u lid wenst te worden van sv Blauw Geel’38, dient u daarvoor op onderstaand inschrijfformulier een aanmelding te doen.

Tevens ontvangt u via de e-mail automatisch een bevestiging van Word Express. Print deze mail daarna uit, vul deze aan met uw handtekening plaats en datum (vanaf D-Junioren) , en een pasfoto (vanaf D-Pupillen en Junioren), vervolgens dient u dit formulier in te leveren bij de ledenadministratie, voor de Open Dagen Groep dient het aanmeldingsformulier ingeleverd te worden bij het wedstrijdsecretariaat van Blauw Geel.  

De aanmeldingen van de laatste maanden zijn dus nog niet verwerkt!!

Met vriendelijke groet, Peter van Ravenstein

Ledenadministratie     

Dilleveld 2 

5467 KK Veghel 

E-mail:  ledenadministratie@blauwgeel.nl

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO