31 oktober 2013  Jubilarissen Blauw Geel’38 en afscheid Bestuurslid

Geplaatst op 31 oktober 2013 • 12:00 • Clubnieuws

Bestuurslid commerciële zaken Rob Wagemakers heeft het hoofdbestuur verlaten na bijna 8 jaar. In het hoofdbestuur is in zijn plaats gekomen, John Verkuijlen die het ‘commerciële stokje’ van hem heeft overgenomen. Rob Wagemakers blijft voor de club wel actief en zal verder gaan als penningmeester van de buisinessclub.

 

 

60 jaar lid, Peter Raaijmakers (70 jaar)

peter raaijmakers 60 jaar lid (Medium)

Vele jaren de trots van Veghel onder de doellat. Komt uit een echte voetbalfamilie waar veel over Blauw Geel ging. Naast het prestatieve voetballen heeft Peter ook altijd veel aandacht gehad voor begeleiden van jeugdkeepers. Hij was een grote voorstander om jeugd op jonge leeftijd de juiste dingen aan te leren want iets afleren kon altijd vond hij.

Benoemd tot Lid van Verdienste in 1976 op 33-jarige leeftijd. Vele jaren keeper van het vaandelteam ook bij het kampioenschap einde seizoen 1960/1961 in de 4de klasse en in 1969 in de 3de klasse.  Een van zijn hoogtepunten moet zijn geweest toen Blauw Geel 1 einde seizoen 1970/1971 voor de eerste maal in de geschiedenis van de vereniging promoveerde naar de 2de klasse. Dit gebeurde na een zeer spannende beslissingswedstrijd in Veghel tegen Avanti uit Schijndel.

Wim vd Wasenberg (72 jaar)

wim wassenberg 60 jaar lid (Medium)

Over deze man kunnen vele boeken met blauw geel verhalen geschreven worden. Of het nu over de jeugd gaat, over vlaggen bij de senioren, borden hangen, materiaalman, support van het eerste (want zelf is hij nooit zo ver gekomen) of over zijn plaats aan de bar iedereen kent Wim wel.

Materiaalbeheerder .Medewerker clubblad. In 2002 benoemd tot “Lid van Verdienste”. KNVB-functie vervult als terreinconsul voor Blauw Geel van 1 juli 2004 tot 1-7-2007.………. Verder actief binnen onze bouwploeg. Stopt nu als materiaalbeheerder

Huub vd Zanden (70 jaar)

 Huub v. d. Sanden 60 jaar lid (Medium)

Een echte voetbal man die zelf zeer verdienstelijk heeft gevoetbald bij blauw geel. Ook heeft Huub vele trainingen verzorgd voor allerlei teams. Huub is buiten het veld de rust zelve maar in het veld ging hij er altijd helemaal voor.

Speler geweest van het 1ste elftal. Met dit team o.a. kampioen geworden in 1969. ( 3de klasse ).

50 jaar lid, Jan Swinkels

Jan Swinkels 50 jaar lid (Medium)

Zelf gevoetbald en was al vroeg jeugdleider met name in de pupillenafdeling is hij dat  jarenlang geweest. Jan is ook actief voor de veteranen waar hij lang elftalleider is geweest. Nu is hij nog steeds materiaalman en doet dat met veel plezier en zorgt altijd voor een positieve oplossing op zijn eigen manier.

Begonnen als pupil bij broeder Clementio. Verder gespeeld in 5de elftal en bij de veteranen. Gestopt met voetballen in 2001. Toen leider geworden van een veteranenteam.

40 jaar lid, Emiel Barten

Emiel Barten 40 jaar lid (Medium)

Iemand uit een echt Blauw Geel gezin. Hoewel hij vele jaren selectie heeft gevoetbald en de hele jeugdopleiding heeft gevolgd blijkt de laatste jaren dat zijn tomeloze inzet tol heeft gekost en zijn knieen hem in steek laten. Gelukkig is hij erg betrokken gebleven bij het voetballen en is hij nu een van de kartrekkers bij het damesvoetbal van zijn dochter. Daarnaast is hij nog scout bij de jeugd en kan de technische commisssie bij de jeugd ook op zijn adviezen rekenen.

Robbert vd Broek

Robert v.d. Broek 40 jaar lid (Medium)

Heeft vele jaren selectie gevoetbald en met zijn Dreamteam vele successen behaald. Een rustige man die voor Blauw Geel veel over heeft. Hij geniet ook dat zijn zoon nu voetbalt. Als hij Blauw Geel kan helpen zal hij dat zeker niet na laten denk maar eens aan de jaarlijkse Ben Evers penalty-bokaal.

John vd Donk

John v.d. Donk 40 jaar lid (Medium)

Een duizendpoot bij Blauw Geel zoals er maar weinig zijn. John heeft eerst zelf altijd gevoetbald. Techniek was niet zijn sterkste kant maar als tegenstander was je John nooit kwijt want hij ging altijd tot aan de streep (en soms er wel eens over heen) Jarenlang is hij jeugdleider geweest. Meestal niet van de gemakkelijkste teams maar John kende de kunst om juist die teams naar zijn hand te zetten. Al weer jaren leider van een seniorenteam. Op dit moment leider van het 4e.

Nu geniet hij ook van zijn zoon die verdienstelijk voetbal speelt en is hij supporter van veel Blauw Geel teams. Een blauwgeel man in hart en nieren.

Jaren 1ste elftalspeler geweest.  Elftalleider

Lambert Driessen.

Bert Driessen 40 jaar lid (Medium)

Bert is met name jarenlang jeugdleider geweest bij de pupillen ondanks zijn drukke werkzaamheden.

Voor Blauw Geel 1 maakt Bert graag tijd vrij om dan naderhand nog een potje bier te drinken in het clubhuis.

Jos van Esch

Josh van Esch 40 jaar lid (Medium)

Heeft veel jeugdelftallen doorlopen en enkele zelfs ook in de selectie. Jos was als voetballer een harde werker en je had dan ook een moeilijke dag als je Jos tegen had. Bij de senioren is hij lang leider geweest en ook bij de veteranen kennen ze Jos goed. Momenteel is Jos graag op het sportpark om gewoon eens naar het voetballenb te komen kijken.

Grensrechter 2de elftal

Will Goessens

Willie Goessens 40 jaar lid (Medium)

De man uit Limburg die bij Blauw Geel zijn 2e thuis heeft gevonden. Jaren was Will verzorger en voetbalde hij actief bij de veteranen. Zijn zienswijze over voetballen geeft Will graag aan iedereen. Ook adviseert hij zeer graag en enthousiast over goede schoenen en zolen want dat is zijn vak. Daarmee wil hij iedere blauw geler graag van dienst zijn.

Bij de veteranen wist hij ook naam te maken als reisleider. Waar naar toe mag u aan hem vragen.

Rob vd Heuvel

Rob v.d. Heuvel 40jaar lid (Medium)

Is evenals Robert vd Broek een speler uit het Dreamteam. Hij heeft in de jeugd van onze club zeer verdienstelijk gekeept en wist het dan ook tot in de A-selectie te schoppen. Rob is een voorbeeld voor vele spelers. Sportief maar uiterst gedreven.  Nu is hij aangesteld binnen de jeugdafdeling als technisch jeugdcoordinator voor de pupillen en de keepers.

Jaren keeper geweest van het vaandelteam. Was er al bij toen het kampioenschap in 1986 werd behaald en de promotie naar de 2de klasse ’n feit was. Ook jeugdleider geweest. Lid geweest van de sponsorcommissie.

Peter van Lith

Peter van Lith 40 jaar lid (Medium)

De uiterst technische en beheerste voetballer uit het dreamteam. Peter is een onopvallende persoon die op zijn eigen wijze een positieve bijdrage levert aan de blauw geel familie. Hij gaat ook graag kijken bij zijn zoon die in de jeugdselectie speelt.  Melde zich spontaan aan bij de oproep om enkele keren per seizoen zondagdienst te draaien.

25 jaar lid, Joost vd Biggelaar.

Joost v.d. Biggelaarb 25 jaar lid (Medium)

Joost is vrijdag 11 oktober 2013 getrouwd. Peter Bijvelds was een van de getuigen.

Zelf altijd gevoetbald van de jongste jeugd tot aan de senioren. Jammer genoeg heeft Joost de nodige blessure spoken op zijn weg gehad en moest hij hierdoor zelfs stoppen met voetballen. Gelukkig bleef hij toen ook Blauw Geel trouw en nam hij taken op zich binnen de jeugdafdeling. (natuurlijk een klein smetje was het uitstapje naar Uden) Momenteel geniet Joost naast het voetbal ook van zijn gezin.

Jaren deel uitgemaakt van de seniorenselectie.

Clemens Timmermans

Clemens Timmermans 25 jaar lid (Medium)

Net als Wim vd Wassenberg kan hier ook een boek over geschreven worden. Hij wil graag overal bij zijn. Blauw Geel 14 , G-team, scheidsrechter veteranen. Werken bij Berco en Blauw Geel lijken de week te vullen. 

Niet aanwezig waren

Willy Verhoeven (60 jaar lid)

Freddie Kroeze; Kevin Py van Zanten en Wim Verwegen (allen 25 jaar lid)

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO