7 januari 2024  Gezocht: Enthousiaste jeugdscheidsrechters! 

Geplaatst op 7 januari 2024 • 21:37 • Clubnieuws

Gezocht: Enthousiaste jeugdscheidsrechters! 

Elk weekend worden bij onze vereniging ongeveer 55 wedstrijden gespeeld. Een groot aantal van deze wedstrijden worden door zowel KNVB als vereniging scheidsrechters geleid. De meeste selectieteams krijgen bij hun wedstrijden scheidsrechters van de KNVB toegewezen, voor de overige teams zijn we weer op zoek naar vereniging scheidsrechters. Kom jij ons team versterken? Op dit moment hebben we een enthousiaste groep clubscheidsrechters die elk weekend wedstrijden begeleiden. De club verzorgt de materialen die nodig zijn om de wedstrijden fluiten en de coördinatoren zullen geregeld aanwezig zijn voor de juiste begeleiding. Naast het plezier dat het leiden van een wedstrijd geeft, staat er ook een leuke vergoeding tegenover.

We bieden hierbij een cursus voor vereniging scheidsrechter van de KNVB. Zie link: https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/ik-word-scheidsrechter/verenigingsscheidsrechter 

Ben jij:

  • De jeugdspeler vanaf 15 jaar die op zaterdagmorgen een jeugdwedstrijd wil fluiten?
  • De (oud)seniorenspeler die op zaterdag een jeugdwedstrijd wil fluiten?

De lezer van dit bericht die denkt: Dit kan en wil ik ook. Neem dan zeker contact op met onderstaande personen via het mailadres:

Frank van Leuken en Bjordi Ravesteijn
jeugdscheidsrechters@blauwgeel.nl

Zij zullen dan spoedig contact met je opnemen om samen kijken wat er mogelijk is. Mocht je vragen hebben, neem dan ook zeker even contact met hen op.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO