10 mei 2012  JUMBO hoofdsponsor Blauw Geel’38

Geplaatst op 10 mei 2012 • 14:22 • ClubnieuwsBusiness Club

Jumbo hoofdsponsor voetbalvereniging blauw-geel ‘38

Veghelse supermarktketen steunt Veghelse topclub

Jumbo Supermarkten is per 1 juli 2012 de nieuwe hoofdsponsor van de Veghelse club Blauw-Geel ’38.  De supermarktketen tekende een contract van drie jaar met een optie voor de gelijke jaren. De voetbalvereniging speelt in hoofdklasse B en heeft zo’n 1600 leden. 

Geweldige kans

Algemeen directeur Frits van Eerd over het hoofdsponsorschap van Blauw-Geel ’38: “We zijn erg trots dat Jumbo deze Veghelse club mag steunen. De voetbalvereniging heeft dezelfde passie om te winnen die Jumbo ook kenmerkt. We zien deze samenwerking met veel enthousiasme tegemoet. Jumbo en al onze medewerkers dragen Blauw-Geel ’38 een warm hart toe.”

Ook Frank Pulles, voorzitter van Blauw-Geel ’38, is zeer te spreken over deze samenwerking: “Een gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Het professionalisme en de ambitie van Jumbo is voor ons een enorme steun voor de toekomst van de club. We zijn trots en dankbaar dat Jumbo voor ons heeft willen kiezen”.

“Niet alleen de tenues zullen de naam van Jumbo gaan dragen”, zegt Vincent van Liempt (pr&communicatie van de club).Ook de tribune, de vlaggen, de website en zelfs ook de naam van de club zal Jumbo toevoeging kennen. Daarnaast gaan we dit een feestelijk tintje  geven met activiteiten die de huidige en nieuwe hoofdsponsor beide een ‘dank je wel’ geven”.

Voetbalvereniging Blauw Geel ’38 werd twaalf jaar lang gesponsord door Otter-Westelaken. Jumbo Supermarkten neemt vanaf 1 juli 2012 dit sponsorschap over.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten telde eind 2011 263 winkels verspreid over het hele land en groeit dit jaar door naar 300 winkels. De unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service draagt dagelijks bij aan het succes van Jumbo. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2011 zal Jumbo uitgroeien tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO