10 mei 2017  JESS…. een bekende nieuweling voor de Businessclub

Geplaatst op 10 mei 2017 • 16:11 • ClubnieuwsBusiness Club

Een nieuw bedrijf maar de naam Jess is al jarenlang een bekende naam als het om dakbedekking in de regio gaat. En ook bij Blauw Geel’38 is Jess al jarenlang een bekend gezicht. Vanaf het moment dat zijn zoon daar bijna vijftien jaar geleden begon met voetballen is Jess Willemsen regelmatig op het voetbalterrein èn in de kantine te vinden. En ook bij de Business Club draait Jess al een behoorlijk aantal jaren mee.

Vanaf 1 april 2017 is Jess Willemsen geheel zelfstandig gestart met zijn nieuwe bedrijf Jess Dakwerken B.V. Samen met zijn enthousiaste team bedient hij zijn klanten vanuit zijn loods op De Amert in Veghel. Een eerlijk advies en kwaliteit zijn aspecten die daarbij hoog in het vaandel staan. De meeste mensen zijn nu eenmaal leken als het over dakbedekking gaat en goede informatievoorziening is dan cruciaal. De beslissing om een dak te repareren of te vernieuwen kan alleen met de juiste kennis goed genomen worden. Want ook met een goed uitgevoerde reparatie kan een dak vaak nog jarenlang mee. Daarbij zijn er veel verschillende kwaliteiten dakbedekking in omloop waardoor prijsvergelijking niet altijd reëel is. Jess maakt uitsluitend gebruik van 1e klas materialen. De investering is dan weliswaar wat hoger maar dat betaalt zich op termijn gemakkelijk terug. De levensduur is langer en de kans op lekkages kleiner. “De klant moet zich niet druk hoeven te maken over zijn dak, dat is onze zorg”, aldus Jess.

De doelgroep van Jess Dakwerken bestaat uit particulieren, bedrijven, vve’s, woningcorporaties en overheidsinstanties. Grote bedrijfshallen, oude fabriekspanden, dakkapellen, oud of nieuw: Iedere klant wordt door Jess met hetzelfde respect behandelt. En dat Jess overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten en diensten blijkt wel uit het feit dat Jess Dakwerken maar liefst 12½ jaar garantie geeft op nieuwe daken!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO