17 oktober 2017  Nieuwe sponsor “Van Mossel Automotive Partner”

Geplaatst op 17 oktober 2017 • 11:28 • ClubnieuwsBusiness Club

Van Mossel Automotive Partner treedt op als intermediair tussen de zakelijke markt en alle activiteiten die binnen de Van Mossel Automotive Groep. De accountmanager zakelijke markt binnen Van Mossel Automotive Partner voor het gebied Veghel en omstreken is Bas van Ballegooij. (zie foto)

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt 69 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van zo’n 60.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, DirectLease en J&T Autolease. Met ruim 1.400 medewerkers realiseert de groep een omzet van meer dan €1 miljard op jaarbasis.

Mocht u meer informatie willen kunt u mij altijd bereiken per mail, b.vanballegooij@van-mossel.nl of telefonisch via 06-12861273.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO