21 maart 2018  Blauw Geel’38/JUMBO in nek-aan-nek race met JVC Cuijk voor periode-2

Geplaatst op 21 maart 2018 • 12:56 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillen

Blauw Geel’38/JUMBO in nek-aan-nek race met JVC Cuijk voor periode-2

Veel afgelastingen afgelopen weekend. Bij Blauw Geel’38 konden dus dozen met gehakballen de container in. ‘Ho ho Peter dat is niet zo we hadden er al rekening mee gehouden.’ Wist Lisbeth te melden. Hulde voor dit staaltje voortschrijdend inzicht. Er ging zaterdag op het sportpark slechts één wedstrijd door die van JO 17-1, dat ook nog eens voor het eerst deze competitie met puntverlies werden geconfronteerd. Het eerste kwam terug uit Zeelst met drie punten. Wat een heerlijke zondag en daar kon de ijzige poolwind niks aan veranderen.

Zomertijd: Klok één uur vooruit om 02:00 naar 03:00 uur

Door: Peter Kuijpers

Zondag valt in Den Haag en Cuijk de beslissing wie met periode-2 gaat lopen. Punt gelijk en één doelpuntje meer dan de Cuijkenaren is er een mespuntje voordeel voor de Blauwgelers. JVC Cuijk heeft op papier, met rode lantaarndrager Quick’20, een minder sterke tegenstander dan Blauw Geel’38 dat uit moet naar competitie vierde Quick. Wat zegt het? Zondag was UNA ook mijlen hoog favoriet, maar dat strafte Blauw Geel’38/JUMBO resoluut af. Sander Egmond werd matchwinner na een mooie driehoek die er aan vooraf ging. Minder was het rood voor Desley Schilders die in de optiek van arbiter Rozendal Nick Tielemans onreglementair wist af te remmen. Rood was zijn deel en konden de tien van trainer Niels van Casteren nog 40 minuten lang proberen de 0-1 over de streep te brengen. Dat lukte, alleen mag Desley komende zondag toekijken. Waar dan ergens een klein bescheiden flesje champagne ontkurkt kan worden is nog heel onzeker. Het zou zelfs ook bij ADO’20 kunnen zijn, maar dan moeten die winnen en zowel JVC Cuijk als Blauw Geel’38 verliezen. Te paard Blauw Geel’38!

JO 19-1 verliest en ziet zaterdag in Oss TOP JO 19-1 als tegenstander.
Na het verlies in Arnhem bij VDZ is het weer de hoogste tijd voor een driepunter. Thuis tegen TOP werd het een 4-2 overwinning wat natuurlijk nooit een garantie is voor de komende uitreis. De Ossenaren hebben trouwens wat goed te maken. De 11-1 uppercut die TOP zaterdag kreeg bij DOVO in Veenendaal gaf behoorlijk wat sterretjes. Maar leer me de Ossenaren kennen. De stad van cultheld ‘Toon de Soep’ en Lilian en Jan Marijnissen. Dus Vincent en Antoin jullie weten wat het team te wachten staat zaterdag.

JO 17-1 ontvangt zondag RKVVO JO 17-1 uit Oerle
Opnieuw een thuiswedstrijd voor JO 17-1 dat vorige week onderbezet en in een steenkoude entourage twee punten af moest staan aan het bezoekende HVCH. Zaterdag kan dit rechtgetrokken worden tegen RKVVO uit Oerle. Uit werd het een benarde 1-2 winst destijds. Zaterdag zijn de Veghelaren favoriet, dat staat buiten kijf.

JO 15-1 speelt zaterdag om 13.00 uur thuis tegen OSS’20 JO 15-1
Zaterdag telt voor de trainers Patrick Cissen en Erwin de Groot maar één ding: winst op OSS’20. Op de eerste plaats is het verschil in de rangschikking met de Ossenaren groot, maar vooral voor het moraal is het belangrijk. De verliezen thuis tegen Avanti’31 en de schlemielig afgegeven winst thuis tegen HVCH geven hier alle reden toe. Scherp getraind deze week wordt dat om 13.00 uur zaterdag in de derde thuiswedstrijd achtereen: vlammen.

JO 13-1 naar het mooie sportpark Molenbroek in Gemert
Het team van Nickey van der Heijden en Jari Vervoort zwijnde zaterdag dat het lekker binnen kon blijven achter een heerlijke bak patat en een warme chocomel. Waar buiten de koude poolwind rond het clubhuis gierde nam de scheidsrechter van dienst een prima beslissing. Hij vond het veld te glad en om die reden konden de schone slips en sokken in de tassen blijven. Zaterdag is het weer ‘showtime’ en speelt JO 13-1 in Gemert tegen de club met dezelfde naam. Ook hier tijd voor een lekkere winst. Gemert is weliswaar een team in degradatiegevaar, maar winst moet mogelijk zijn. Vooral na het mooie verhaal van trainer Nicky in de Stadskrant deze week.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO