15 februari 2018  Blauw Geel’38/JUMBO gaat voor eerste thuiszege tegen EVV

Geplaatst op 15 februari 2018 • 8:49 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJunioren

Blauw Geel’38/JUMBO gaat voor eerste thuiszege tegen EVV.

Overige teams en jeugd komen weer aan spelen toe.
Niels van Casteren wil het kwijt tegen iedereen die het maar horen wil. “Uit bij Jong De Graafschap was de beste eerste helft die we ooit hebben gespeeld” ,wist hij na afloop twee weken geleden te melden aan ieder die het maar horen wilde. Dat het in de tweede helft wat terugviel is verklaarbaar. Uiteindelijk was er Emiel van der Sanden die met zijn 150e treffer de zege veilig stelde.

Door: Peter Kuijpers

Zondag komt EVV waar uit met 1-0 werd verloren. Dit in een bar slechte wedstrijd waar de karig spelende Limburgers aan één aanval en een kopbal van Rick Polman voldoende hadden om de winst over de streep te trekken. Blauw Geel’38 had te weinig in huis om een gelijkspel af te dwingen in een sfeerloos duel dat opvallend de meeste bezoekers uit Veghel had. Het is altijd maar de vraag hoe het carnaval heeft toegeslagen op de spelers. De na-carnaval periode wil nog al eens een griepje provoceren. Zondag lijkt het team vrij compleet, nog zonder Serkan Ordu die herstelt van zijn enkelblessure. Op Ymanuel Hurkmans wordt niet meer gerekend dit seizoen. Ymanuel is druk doende met zijn herstel periode. Een kruisbandletsel duurt gewoon een jaar of je nu Hurkmans of Ruud van Nistelrooy heet, dat maakt niet uit. Zondag gaat Blauw Geel’38/Jumbo voor de eerste thuiszege daar rekenen de Veghelse getrouwen echt wel op.

Volharding
Komend weekend kunnen ook de meeste lagere teams de kicks weer uit het vet halen. De reserves starten zondag al om 12.00 uur bij Volharding in Vierlingsbeek. Gelukkig speelt de club de thuiswedstrijden van het tweede team voortaan om 12.00 uur. In het verleden was dat om 14.30 uur en daar zat niemand op te wachten, zelfs bij Volharding niet blijkt nu. Zaterdag spelen ook JO 17-1 en JO 19-1 uitwedstrijden. JO 19-1 gaat naar DOVO in Veenendaal dat tweede staat. JO 17-1 gaat naar Tegelen en speelt tegen voorlaatste Sportclub Irene. https://www.blauwgeel.nl/programma/

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies