4 april 2022  Beste Blauw-Gelers!

Geplaatst op 4 april 2022 • 15:15 • NieuwsClubnieuwsJuniorenPupillen

Beste Blauw-Gelers!

Woensdag a.s., 6 april is om 19.30 uur  de aftrap van de mooiste derby van de 3e Divisie, op ons eigen PWA sportpark: Blauw Geel’38/JUMBO – Gemert. Na de thuiswinst van vorige week op VV Hoogland en afgelopen zondag de winst in Oostzaan op medekoploper OFC, is Gemert nu alleen koploper in de derde divisie.

Het belooft dus een spannende derby te worden en een echte kraker om naar uit te kijken. De spelers van de selectie kunnen extra support goed gebruiken, kom dus massaal naar het PWA sportpark om ons vaandelteam aan te moedigen en een geweldige sfeer te creëren met zoveel mogelijk Blauw-Gelers langs de lijn! Ben dus van harte welkom om een leuke avond te beleven, de medewerkers van de kantine staan klaar om iedereen gastvrij te ontvangen en te laten genieten van een heerlijk drankje. Uiteraard is de toegang tot de wedstrijd voor ALLE leden van Blauw Geel’38/Jumbo GRATIS!

OPROEP aan alle jeugdleden: kom aanstaande woensdag avond in je Blauw Geel’38 tenue/shirt (of trainingspak met logo) naar de wedstrijd om ons vaandelteam te steunen! Voor de eerste 50 jeugdleden ligt een originele GRATIS Blauw Geel’38 shawl klaar bij de ingang van het hoofdveld.

Check ook op social media (Instagram, Facebook, Twitter) de oproep om woensdag ons vaandelteam te supporteren en deel dit met zoveel mogelijk vrienden, familie en bekenden. Tot woensdag, 19.30 uur!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO