9 december 2020  Bericht vanuit het Bestuur, 9 december 2020

Geplaatst op 9 december 2020 • 14:42 • NieuwsClubnieuws

Bericht vanuit het Bestuur, 9 december 2020

Nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, clubdag, trainingen

Het is ons na de Corona-update van het kabinet op 8 december wel duidelijk geworden dat voetballen en teamsport op de ‘oude’ manier in 2020 niet meer aan de orde is. Misschien dat er in januari wat versoepelingen doorgevoerd kunnen worden in de amateursport, laten we het hopen en er allemaal aan meewerken door de maatregelen in acht te nemen.  Voor de komende periode blijven we bij Blauw Geel’38/Jumbo de trainingen en de onderlinge oefenwedstrijden invullen (Opgeven bij hermandewilde@home.nl) zoals de afgelopen weken het geval is geweest, houd hiervoor wel de info op de website en van je trainer/coach in de gaten.

Op 19 december staat er voor de jeugd van J07 t/m J013 de grote Blauw Geel’38/Jumbo clubdag gepland. Er zullen deze dag diverse activiteiten georganiseerd worden, waaronder een fantastische sponsorloop. De opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen voor ons vurig gewenste pannaveld. Kijk voor meer informatie ook op:

GROTE BLAUW GEEL’38/JUMBO CLUB DAG OP 19 DECEMBER:

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Jumbo, E-quest en al onze sponsoren vanuit de Businessclub, grote dank daarvoor. Helaas zullen we ook twee activiteiten moeten cancelen vanwege de Corona maatregelen. Op donderdag 17 december zal onze jaarlijkse kerstborrel met de vrijwilligers niet doorgaan. En zoals jullie zullen begrijpen kan ook onze traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari helaas  niet doorgaan vanwege het Corona virus.

Voor nu wensen wij u een gezellige december maand, fijne feestdagen en een voorspoedig 2021 toe.

Houd je aan de maatregelen en blijf gezond!

Namens,

Bestuur Blauw Geel’38/Jumbo

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO