19 juni 2022  110 teams en 4 toernooidagen bij Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 19 juni 2022 • 10:43 • NieuwsClubnieuws

110 teams en 4 toernooidagen bij Blauw Geel’38/JUMBO

Hallo allemaal,

Na 2 jaar een toernooiloos seizoen gedraaid te hebben in verband met corona, hebben we in de vorige 2 weekenden onze thuistoernooien weer kunnen houden. Er deden ruim 110 teams mee over 4 toernooidagen. Het weer was prima, tijdens het cupcaketoernooi misschien wel net iets te heet. Desondanks hebben vele voetballers en voetbalsters zich kunnen vermaken met het mooiste spelletje wat er bestaat.

Via deze weg wil ik de scheidsrechters, het kantinepersoneel, de materiaalmensen (zowel degene die op de toernooien aanwezig waren als degene die door de week overdag alles klaarzetten) en alle andere mensen die zich op een manier hebben ingezet om de toernooien tot een goed einde te brengen bedanken voor hun hulp. Uiteraard ook alle teams die meegedaan hebben. Zonder deze hulp konden de toernooien niet draaien zoals ze dat dit seizoen gedaan hebben. Dus allen: Bedankt! De hulp is zeer gewaardeerd.

Uiteraard voelde het weer een beetje als een nieuwe start. En ondanks dat we veel complimenten mochten ontvangen voor de organisatie zullen we nog zat verbeterpunten hebben. Mochten jullie aanwezig zijn geweest in welke vorm dan ook en je hebt een op- of aanmerking, kun je die kwijt op thuisjeugdtoernooien@blauwgeel.nl. Feedback wordt ook gewaardeerd.

Uiteraard komen de toernooien weer terug volgend jaar. De data zullen begin van het komende seizoen hiervoor bekend worden. We hopen dan net zulke toernooien te draaien als we dit jaar gedaan hebben. Hopelijk zelfs beter.

Nogmaals iedereen bedankt voor de hulp en een fijne vakantie gewenst!

Namens de toernooicommissie,
Freek Laurijssen

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO