MBO (sport en bewegen)/Maatschappelijke stage

MBO (sport en bewegen)/Maatschappelijke stage

Onze voetbalclub staat voor ontspanning, saamhorigheid, sfeer gecombineerd met sportieve prestaties. Het is een voetbalvereniging voor jong en oud. De club bestaat uit meer dan 1600 leden.

MBO (SPORT & BEWEGEN) STAGE.

Voor studenten die een sportopleiding volgen binnen het MBO (sport &bewegen) hebben wij mogelijkheden. Blauw Geel’38/JUMBO is een erkend leerbedrijf die MBO studenten kunnen begeleiden om hun doelstellingen te bereiken. Afhankelijk van de eisen vanuit de opleiding die gevolgd wordt, kunnen we samen kijken naar een verantwoorde invulling van je stageperiode.

Maatschappelijke stage.

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je, je maatschappelijke stage kan gaan doen? Dan ben je bij ons van harte welkom! Jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Tijdens de middelbare school ben je verplicht om een maatschappelijke stage te lopen. Doel van de maatschappelijke stage is, dat je tijdens je schooltijd kennis maakt met vrijwilligerswerk en een onbetaalde bijdrage levert aan de samenleving. Wat is er dan leuker dan een sportvereniging helpen?

Blauw Geel‘38/JUMBO bied je die mogelijkheid om samen sportief bezig te zijn en eigen verantwoordelijkheid binnen een leuke leerzame omgeving.

Heb je interesse?

Stagecoördinator Blauw-Geel’38/JUMBO: Bert van Ravesteijn bertravesteijn@kpnmail.nl 

Een greep uit de mogelijkheden:

Assisteren bij trainingen en/of wedstrijden;
Wekelijkse trainingen voor kinderen van 5 – 12 jaar (D, E en F pupillen) op verschillende dagen en tijdstippen van september t/m juni.
Assisteren bij organisatie evenementen;
Bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO hebben we bij de jeugd een activiteitencommissie. regelmatig organiseren wij een evenement voor verschillende doelgroepen. Hulp is daarbij altijd gewenst.
Fluiten van wedstrijden;
Ben je iemand die de leiding durft te nemen voetbalster en lijkt het fluiten van wedstrijden je wat? Misschien heb je een scheidsrechters diploma of wil je dit graag gaan halen?
Facilitaire 0ndersteuning:
beheer kleedkamers, uitgifte materialen, onderhoud velden, werkzaamheden voor de kantine, schoonmaak.
Mail ons als je interesse hebt en we gaan samen met jou kijken welke maatschappelijke stage het beste bij jou past!

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO