JUNIOREN AFDELING

Junioren Afdeling 2023-2024

De junioren afdeling heeft zijn eigen algeheel coördinator (tevens wedstrijdcoördinator) en groepsleiders. Onderstaande mensen regelen alle zaken voor de junioren.
Marwin van Lieshout algeheel coördinator junioren/ wedstrijdcoördinator junioren@blauwgeel.nl
Martijn Hurkmans O19/O17 groepsleider groepsleider-17-19@blauwgeel.nl
Willem Lathouwers O15 groepsleider groepsleider-15@blauwgeel.nl
Guiliano Karijomenawi O15 groepsleider groepsleider-15@blauwgeel.nl
Ronald Swevels
Meisjes groepsleider groepsleider-meisjes@blauwgeel.nl

LEEFTIJDSGRENZEN VOOR HET SEIZOEN 2023/2024
JO-19. geboren in 2005
JO-17. geboren in 2007
JO-15. geboren in 2009
MO-17 geboren in 2007
MO-15 geboren in 2009

DUUR VAN WEDSTRIJDEN
JO-19 2 x 45 min
JO-17 2 x 40 min
JO-15 2 x 35 min
In de O19 – O17 en O15 klasse zal tussen de beide speelhelften een rust in acht moeten worden genomen van tenminste 5 en ten hoogste 15 minuten.
Vriendschappelijke wedstrijden:
Indien je als junioren leider je vriendschappelijke wedstrijden kenbaar wilt maken, neem dan contact op met Dries Ouahmar: vriendschappelijke-wedstrijden@blauwgeel.nl 
Uittoernooien: Freek Laurijssen : uitjeugdtoernooien@blauwgeel.nl
Thuistoernooien: thuisjeugdtoernooien@blauwgeel.nl

Technische Commissie Jeugd:
Rob van den Heuvel: technischecommissiejeugd@blauwgeel.nl

Coördinator jeugdscheidsrechters:
Frank van Leuken: frankvanleuken@outlook.com

TRAININGEN:
Je komt altijd in gewone kleding naar het sportpark en zorgt ervoor dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. Na de training douchen en weer je gewone kleding aan. Maximale tijd om na een training in een kleedkamer te verblijven is 30 minuten en staat aangegeven op het trainingsschema.
Trainingstijden graag doorgeven aan: trainingen@blauwgeel.nl

WEDSTRIJDEN:
Bij een thuiswedstrijd ben je minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig. Je kunt je dan rustig omkleden en nog een fatsoenlijke warming-up doen. Bij een uitwedstrijd staat altijd de vertrektijd op de site aangegeven. Zorg ervoor dat je minimaal 5 minuten voor deze vertrektijd op de verzamelplaats voor de ingang van het sportpark aanwezig bent. Indien het tijd is, vertrekken we.

VERVOER:
Je leider maakt een vervoerschema, zodat je team nooit zonder vervoer staat. Vraag aan het begin van het seizoen en direct na de winterstop naar dit schema aan je leider. Als speler ben je zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar uitwedstrijden. Zorg dat je weet bij welke wedstrijd jij het vervoer moet regelen. Ben je niet in staat het vervoer te regelen, dan wordt er een onkostenvergoeding van je verwacht voor de persoon die het vervoer in plaats van jou gaat doen.

RODE OF GELE KAART ONTVANGEN TIJDENS EEN WEDSTRIJD:
Vervolgens ontvang je de week na de wedstrijddag een betaalverzoek van de wedstrijd coördinator om de boete te betalen. De boete vanuit de KNVB is dan bekend. Deze boete moet voldaan zijn voordat er weer gespeeld kan worden.
Voordat de betaling binnen is mag er dus NIET gevoetbald worden.
Dit geldt voor alle spelers binnen de jeugdafdeling. Hier zal dit seizoen extra aandacht aan worden geschonken.
Bij een boete wordt je geblokkeerd in sportlink en pas na betaling wordt de blokkering opgeheven. Je kunt dan pas weer voetballen. (zorg dat je e-mail adres goed in sportlink staat. Regel dit bij de wedstrijd coördinator. De KNVB stuurt meldingen van boetes en schorsingen alleen via e-mail. Heeft de KNVB geen e-mail dan wordt de boete verhoogd met een administratieve toeslag).

GEDRAG:
Gedraag je als een goede Blauw-Geler. Behandel iedereen met respect. Als je ergens opmerkingen over maakt, doe dit dan altijd op een correcte manier en ga nooit schelden of schreeuwen. Volg altijd de aanwijzingen van je leider op. De groepsleider kan bij onbehoorlijk gedrag overgaan tot schorsingen voorwaardelijk of onvoorwaardelijk.

SCHORSING:
Bij wangedrag van welke aard dan ook heeft de groepsleider het recht om een speler voor bepaalde of onbepaalde tijd een schorsing (voorwaardelijk of onvoorwaardelijk) op te leggen. Schorsingen vanuit de KNVB zullen onvoorwaardelijk opgevolgd worden. Totdat de schorsing voorbij is, zal er dus niet in wedstrijdverband gevoetbald mogen worden. Tevens kan besloten worden om je ook tijdelijk van de trainingen uit te sluiten.

OVERSCHRIJVINGEN:
De werkwijze is nu als volgt: Wil je Blauw Geel verlaten? Meld je dan bij de nieuwe vereniging. Deze moet de aanmelding verwerken in Sportlink en als je alles bij Blauw Geel keurig hebt afgewerkt, (boetes, kleding en andere zaken) maken wij geen bezwaar en wordt de overschrijving verleend. Er hoeven dus geen papieren meer te worden ingevuld. Er hoeft geen spelerspas of ledenmutatiebewijs meer te worden opgestuurd.

Wil je bij Blauw Geel 38 komen spelen?
Klik dan op de link op de website aanmelden lid.

Maak een keuze:

  • Voetbal (als je wilt komen voetballen),
  • Niet spelend (als je als vrijwilliger activiteiten komt verrichten) of
  • Vereniging (als je Blauw Geel 38 financieel wilt ondersteunen)

Vul je gegevens in. Wij verwerken de aanmelding in Sportlink. Als je van een andere vereniging komt en als de te verlaten vereniging geen bezwaar aantekent, word je overgeschreven. Wij verwerken de aanmelding in Sportlink en als de te verlaten vereniging geen bezwaar aantekent, word je overgeschreven. Er hoeven dus geen papieren meer te worden ingevuld. Er hoeft geen spelerspas of ledenmutatiebewijs meer te worden opgestuurd.
De enige uitzonderingen die er zijn, zijn de volgende:
• je wilt een Internationale overschrijving,
• je wilt gebruik maken van dispensatiemogelijkheden

ALGEMENE INFORMATIE JEUGDAFDELING 2020-2021

Op de website van onze vereniging kan nadere informatie gevonden worden over de onderwerpen die hieronder worden vermeld. Bij de rubriek “de club” staat bij “overige informatie” nadere informatie over:
• CLUBTENUE/SPONSORING
• SPELERS NAAR BVO
• SCOUTING
• KEEPERS
• PUPILLENKAMP
• TOERNOOIEN
• MBO-STAGES (SPORT EN BEWEGEN) EN MAATSCHAPPELIJKE STAGES
• VERTROUWENSPERSOON

 

 

 

 

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO