Historie G-team

2003 – 2023 Blauw Geel’38/JUMBO G1

G-JEUGDVOETBAL KENNISMAKINGSTRAINING.

Op woensdagmiddag 14 mei 2003 vond op het sportpark de training plaats met jongens die een verstandelijke beperking hebben. Al deze kinderen volgen speciaal onderwijs, omdat de ontwikkeling van het kind niet altijd zo vanzelfsprekend verloopt als bij andere kinderen. Petra Mennes van de Sociale Pedagogische Dienst uit Uden heeft de club benaderd met de vraag of wij de mogelijkheid hebben om deze kinderen op te nemen in de vereniging. De club had in voorgaande jaren getracht een G-team op te richten, maar door onvoldoende deelname was dat niet mogelijk. Nu blijkt dat in de leeftijd van 6 tot 14 jaar veel animo bestaat om te voetballen, maar vele G-teams bij voetbalclubs in de regio starten bij 14 jaar en ouder. De 7 kinderen, die uit de Volkel, Eerde, Schijndel, Erp en Veghel komen, zijn razend enthousiast en op 28 mei vond de laatste training voor de vakantie plaats. Waarschijnlijk zal het team, als er meerdere jongens en meisjes volgen, gaan deelnemen in september aan de competitie voor G-jeugdvoetbal. Het jeugdbestuur heeft de leden benaderd om deze groep te begeleiden. Piet van Alst en Susanne van Breugel zijn bereid training te geven op de woensdagmiddag. Wij hopen dat dit initiatief een blijvertje is voor de komende jaren. Na de vakantie beginnen wij op 30 augustus weer met training en hopen dat dat de groep minstens uit 10 spelers bestaat.

De competitie in het najaar is niet gelukt omdat er niet voldoende spelers waren. De reclamecampagne werd nogmaals op de scholen gestart en wij zijn verheugd dat op het moment 12 spelers al trainen. Inmiddels is de KNVB benaderd om met deze groep in het voorjaar competitie te gaan spelen. De KNVB Zuid II heeft laten weten te starten met jeugd G-voetbal voor de jeugd tussen 8 en 18 jaar. Met deze gegevens is de voorzitter van Blauw Geel’38 benaderd of het mogelijk was een sponsor te vinden in deze. Binnen zeer korte tijd was een sponsor beschikbaar, die activiteiten ontwikkelt in de regio Uden-Veghel. Deze sponsor de “Kiwanisclub” Uden-Veghel, die menselijke en geestelijke waarden boven materiele waarden stellen en als met las hoofddoel de gulden regel: Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden, heeft het team wat voor U staat aangekleed en financiële voorwaarden geschapen om de volgende jaren door te gaan met de opbouw G-Teams bij Blauw Geel’38.

Op woensdag 14 mei 2003 van 15.00 tot 16.00 uur bij Blauw Geel’38 te Veghel. Met medewerking van Petra Mennes ( Sociaal Pedagogische Dienst) en o.l.v. Hans Callaars, Susanne van Breugel en Koen Kemps (trainers van de groep) is een kennismakingstraining gestart. De training met deze groep is goed verlopen en ouders en spelers waren zeer enthousiast. Met de ouders is de volgende afspraak gemaakt dat op 21 en 28 mei  om 15.00 uur nog een training plaatsvindt. Petra Mennes doet haar uiterste best om meer spelers te vergaren, zodat het komende seizoen wellicht in een competitie gespeeld zal worden. De spelers zitten op de volgende scholen: ZML Franciscusschool, De Beemde Eindhoven, De Tendem Uden. De volgende spelers doen mee: Kevin Geurts, Cor Broekema, Sander van Bakel, Danny Oppers, Robin Brusselers, Stijn Habraken en Dorus van de Ven.

Op woensdag 03 september 2003 van 15.00 tot 16.00 uur  start de training voor het nieuwe seizoen bij Blauw Geel’38 te Veghel. Om in te kunnen schrijven voor de G-najaarsreeks-competitie zullen er nog een aantal jongens of meisjes bij moeten komen. Dus doe je uiterste best om een vriendje of vriendinnetje van school te vragen om mee te voetballen. Informatie voor inschrijving bij Blauw Geel’38 zal bij de training op 3 september worden gegeven en v.w.b. de aanschaf van voetbalkleren wordt even mee gewacht, omdat het spelen in de competitie nog niet zeker is. De spelers zitten op de volgende scholen: ZML Franciscusschool, De Beemden Eindhoven, Herman Broerenschool Rosmalen, De Tendem Uden, De Berkenschutze Heeze. De volgende spelers doen mee: Cor Broekema, Sander van Bakel, Danny Oppers, Robin Brusselers, Stijn Habraken, Dorus van de Ven, Christian Giebbels, Dennis Kuypers, en Raimon Huggers.

ALV 2003 Opening door voorzitter Wim Verwegen

Op 17 november 2003 kondigt de voorzitter een verrassing aan nl. de presentatie van het allereerste G-team in de geschiedenis van onze vereniging. Dit team is tot stand gekomen via de Pedagogische Dienst Uden, vanavond hier vertegenwoordigt door Petra Mennes. Zij richt zich met een kort woord tot de vergadering. Het team, begeleid door Piet van Alst en Suzan van Breugel, heeft inmiddels ook een sponsor gevonden nl. Kiwanes Uden-Veghel. De sponsor wordt vertegenwoordigt door de penningmeester de heer Lodewijk Franssen. Ook hij heeft een korte toespraak. Hierna een dankwoord door voorzitter Wim Verwegen en bloemen voor de sponsor en de begeleiding van het G-team dat dit onderdeel afsluit met een polonaise door onze kantine. Applaus door de vergadering

HET G-TEAM GAAT COMPETITIE SPELEN!!!!!!!!!!

Het G-team gaat deelnemen in de voorjaarscompetitie. De 1e wedstrijd tegen SVEB G1 op 28 februari werd door de weersomstandigheden afgelast. Het team, bestaat uit een 12 spelers, die al geruime tijd trainen op woensdagmiddag en verheugen zich op deze wedstrijd in een echte competitie. Op 6 maart 2004 vindt de eerste thuiswedstrijd plaats tegen ZSV G2. Bij deze wedstrijd zal de KIWANISCLUB, sponsor van het G-team, worden uitgenodigd. Tevens zal het HB en JB aanwezig zijn om de start van deze voorjaarscompetitie G-teams mee te maken.

Blauw Geel’38 G1 – ZSV G2          4 – 3

Al om 12:00 uur waren alle team-spelers present op het sportpark van Blauw Geel’38. De tas met sponsorkleren van de Kiwanisclub werd uitgepakt. Een beetje onwennig voor vele van het G-team, want het is best wel een spannende dag. De eerste competitiewedstrijd gaat vandaag gespeeld worden. Helaas was Raimon door ziekte niet aanwezig. Rinie Smits bood aan om keeper te zijn. Na de warming-up werd besproken wie voor, in het midden en achter moesten staan. Vele spelers wilden graag in de spits spelen, maarja wij begrepen wel dat we daar afspraakjes over moesten maken. Het G-team maakte ook kennis met de leidster Stefanie Janssen, die ons in de komende wedstrijden gaat begeleiden.

In de wedstrijd werd de score geopend door Dorus met een mooi doelpunt, maar al vlug wist ZSV de stand gelijk te maken. We kregen de smaak te pakken en Stijn wist met een mooi boogballetje de keeper te verrassen en wij stonden weer voor. Het team van ZSV dat al vele jaren speelt, liet deze achterstand niet op zich zitten en maakte 2 doelpunten. In de rust werd door de spelers zelf oplossingen gevonden en wij gingen vol goede moed de 2e helft in. Stijn bleek in goede vorm en werd topscoorder van de wedstrijd met 3 goals. De verzorging was in goede handen met Ingrid, die Sander telkens weer op de been bracht. Vele ouders en belangstellenden hebben een leuke wedstrijd gezien. Het gehele team heeft zich goed ingezet. Ga zo door jongens en blijf vooral plezier houden in het spelletje voetbal. Woensdag spelen wij bij Sparta’25 in Beek en Donk. Aanvang wedstrijd om 19:00 uur. Vertrek om 18:00 uur.

BEGELEIDING GEVRAAGD VOOR HET G-TEAM.!!!!!!!

Voetbal is voor iedereen, ook als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt. Er zijn steeds meer voetbalclubs, die een G-team in de vereniging hebben. Gehandicaptenvoetbal is geweldig om te begeleiden of supporter van te zijn. In dit voetbal zijn verschillende aanpassingen, zodat iedereen, die dat wil ook daadwerkelijk kan meedoen. Het veld en de doelen zijn kleiner en er zijn acht in plaats van elf spelers in een team. G-voetbal is niet alleen jongenssport. Ook meisjes kunnen meedoen, zij spelen samen met de jongens. Sommige spelregels zijn aangepast. Je kunt bijvoorbeeld nooit buiten spel staan en er mag onbeperkt worden gewisseld, maar hands is ook in G-voetbal hands. Net als in een echte competitie speelt iedereen om te winnen en voor het plezier natuurlijk. G-voetbal vraagt om meer intense begeleiding en bij deze doen wij een beroep aan U op zaterdag ’n uurtje vrij te maken voor de begeleiding van dit team. Wilt U meer informatie over het G-team, neem dan contact op met Piet van Alst.

Sparta ’25 G jeugd – Blauw Geel ’38 G jeugd

Woensdag 10 maart 2004, aanvang 19.00 uur, Sportpark ’t Heereind Beek en Donk. Voor het eerst wordt er in Laarbeek een G-voetbal wedstrijd gespeeld tussen twee teams met spelers t/m 21 jaar. Het is een speerpunt in het masterplan van de KNVB om voor spelers met een lichamelijke beperking ook voor die doelgroep een competitie te gaan starten in de toekomst. Daarin worden ze gesteund door NebasNsg en de Johan Cruyff Welfare Foundation.

Trainingsclinic G-spelers KNVB Zuid II.

Op zaterdag 3 april 2004 vond op het sportpark Blauw Geel’38 de trainingsclinic plaats. Deze trainingsclinic werd gegeven door Ivo Berghs van de KNVB Zuid II. Vele spelers in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar namen deel aan deze training.
KLIK HIER: Trainingsclinic G

VETIPAK SCHENKT HET G-TEAM SPORTTASSEN!!!

Op 29 november 2004 voor aanvang van de wedstrijd was er al enige spanning te bespeuren. Twee grote dozen stonden klaar om uitgepakt te worden. Freddy wist daar wel wat meer over te vertellen. De baas van Freddy, Johan Verbruggen van het bedrijf VETIPAK uit Oss, sponsort de sporttassen voor het G-team. Alle tassen hebben nummers en Freddy heeft nummer 23. Vraag maar aan Freddy waarom dit nummer. Wij gingen met z’n allen op de foto en het gehele G-team en leiding bedankt de sponsor voor dit mooie gebaar.

BLAUW GEEL’38 G1 SAMEN MET TOP G2 KAMPIOEN !!!!!!!! 

Op zaterdag 11 december 2004 om 13.00 uur vond de kampioenswedstrijd plaats tussen Blauw Geel G1 en TOP G2. Freddy was al druk doende geweest en had maar liefst 3 opstellingen gemaakt. Gelukkig was Dorus ook aanwezig, want hij zou eigenlijk naar het logeeradres gaan. Jan maakte de opstelling bekend en Riny werd rechtsback, omdat Christian naar de winter-Efteling was. Al snel werden wij verrast door de snelle voorhoede van TOP, die wisten te scoren 0-1. De druk werd nog groter voor onze goal en helaas maakte wij een eigen goal 0-2. Toch hadden wij nog enige kansen, maar tot scoren kwamen wij niet. In de rust hingen bij diverse spelers de kopjes omlaag, maar Jan, Jose en Piet pepte het team op en wij gingen vol goede moed de 2e helft in. Wederom een rappe aanval van TOP, die met een mooi boog balletje Wilco het nakijken gaf 0-3. Jay en Riny scoorden bijna en de keeper van Top raakte daarbij geblesseerd. Voor ons ging het roer om en de vele kansen dienden zich aan. En jawel hoor; Jay scoort de 1e tegengoal via binnenkant paal 1-3. Kort daarna gaf Jay een mooie pass richting Stijn, die voortreffelijk scoorde 2-3. Een gelijkspel was niet mogelijk, want de scheids blies al voor het eindsignaal. Jongens er is keihard gewerkt en jullie verdienen een dikke pluim. Deze eindstand betekende dat beide team kampioen zijn geworden in de najaarsreeks met ieder 20 punten. Na het omkleden gingen wij in polonaise de kantine in. Daar werden beide teams verrast met bloemen en een presentje van de Veteranen . Een foto van het G-team werd onthuld en heeft een mooi plaats in de kantine. Het feestje met friet en limonade ging er wel in. Ouders nog hartelijk bedankt voor het heerlijke flesje wijn.

G-team neemt deel aan het dart toernooi

Afgelopen zaterdag 15 januari 2005 werd in de kantine het jaarlijkse dartstoernooi gehouden onder spelers van de C, D en E-afdeling. Dit jaar kon het G-team ook aan het toernooi deelnemen. En dat hebben we gemerkt. Alle spelers van het G-team waren aanwezig. Geweldig!!

G-team naar de Keizer Karelstad Nijmegen op 24 april 2005

KLIK HIER: G-team naar Nijmegen

TOERNOOI JEUGD G-TEAMS BIJ SPARTA’25

Op het sportpark ’t Heereind van Sparta’25 in 09 mei 2005 vond het eerste landelijke jeugdvoetbaltoernooi plaats voor gehandicapten. Blauw Geel was ingedeeld in Poule 1. Helaas was Quick’88 niet op komen dagen, zodat i.p.v. 5 maar 4 wedstrijden werden gespeeld. De nieuwe kleedruimte van Sparta’25 ziet er zeer goed uit en we werden al meteen verrast met 2 voetbaltassen en lunchpakketjes. Voor aanvang van de wedstrijden werd door alle teams deelgenomen aan het defilé met een echte band voorop. Met de blauwgeel vlag in top liepen wij naar het hoofdveld, waar de burgemeester ons toesprak. De 1e wedstrijd tegen SC Olympus was Dorus ongelukkig in het scoren en hadden wij deze wedstrijd niet hoeven te verliezen. Sparta’25 en VV Oeken waren veel te sterk voor ons. De laatste wedstrijd tegen JVC Cuijk was wel spannend, maar verloren wij met 3-2. Mark nam niet aan het toernooi deel i.v.m. de leeftijd en heeft als coach het team prima begeleid. Met penaltyschieten werd de snelheid gemeten, daar schoten Mark en Christian maar liefst 52 km per uur. Bravo!!!! Kasper Bøgelund van PSV deelde de prijzen uit en Christian was de gelukkige om de prijs aan te nemen. Helaas geen geluk bij het Rad van Fortuin, maar wel voor iedereen een mooie voetbaltas. Jongens dit was een leuk toernooi en a.s. zaterdag wederom bij Sparta’25 voor de competitiewedstrijd.

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2006

Tijdens de receptie van Blauw Geel’38 wordt door spelers van het G-team aan eerste 100 gasten  Blauw Geel klompjes aangeboden. Deze klompjes zijn gemaakt door de vader van Tom Verhoeven! Spelers laat even weten of je meedoet op 1 januari. Met dit gebaar is het G-team op zoek naar een sponsor voor een nieuwe outfit, omdat vele spelers uit ’t tenue groeien.

G-TEAM NAJAARSKAMPIOEN BIJ JVC CUIJK 14 januari 2006

Klik hier: G-team kampioen JVC Cuijk_2006

HISTORISCH TOERNOOI OP BRABANTSE BODEM . . . . . 04 maart 2006

Klik hier: HISTORISCH TOERNOOI OP BRABANTSE BODEM

PRESENTATIE G-TEAM IN NIEUW TENUE 07 april 2006

De businessruimte was gereserveerd voor het G-team en genodigden. Op deze bijzondere dag werd het G-team in nieuw tenue gepresenteerd aan sponsors, hoofdbestuur en ouders. Het G-team bestaat al drie jaar en werd destijds gesponsord door de Kiwanisclub Uden-Veghel. Daar de meeste jongens in de groei zijn, bleek al vlug dat vele spelers uit hun tenue groeiden. De actie tijdens de nieuwjaarsreceptie van Blauw Geel’38, met de bekende klompjes, uit Tom Verhoeven zijn vaders klompenfabriek uit Schijndel, was een succes. Ton van Heeswijk van Horde Holding, Ton Verhoeven van de Matrixgroep uit Deventer, Raymond Slotboom van VUDEL en Heiny van Dongen hebben tijdens de receptie laten weten een bijdrage te leveren voor het G-team. Zij hebben dit alles mogelijk gemaakt en namens het G-team, leiding en Ouders onze hartelijke dank daarvoor.

Afscheid voorjaar seizoen 13 mei 2006

In de kantine werden de leiders verrast door de creatieve moeder van Sander, die namens de ouders en spelers bedankte voor het afgelopen seizoen, met een prachtig bloemstukje, geschenkbon en gedicht. Hebben jullie even, want nu is het de tijd om jullie wat te geven, Voor wat jullie op woensdag en zaterdag met ons clubje presteren, Weten wij en onze ouders zeer te waarderen, In weer en wind staan jullie ,klaar, En dit is nooit geen bezwaar, Hopelijk kunnen wij samen nog veel lachen en lallen, En veel ballen in de goal laten knallen. A.s. woensdag 17 mei om 11.00 uur aanwezig zijn op de markt in Veghel. Wij vertrekken dan naar de Amsterdam Arena voor de Nationale Jeugd G-voetbaldag.

2 Nieuwe spelers voor het G-team 09 september 2006

Het G-team van Blauw Geel’38 startte met 2 nieuwe spelers met mooie namen Enrico en Roberto. Deze wedstrijd tussen Uden en Veghel beloofde een spannende strijd te worden. Dorus was al na 5 min bijzonder gevaarlijk en miste een schitterde kans. Roberto, die met veel energie het veld in ging, verloor zelfs met een actie zijn schoen. Een vrije trap van Freddy wist Rinie niet te verzilveren met een doelpunt. Het was UDI, die met goed verzorgd voetbal, de wedstrijd bepaalde en voor rust de stand op 0-3 bracht. Wilco had wel pech, dat de ballen laag over de grond kwamen. Wij denken dat de UDI-spelers dat wisten! Maar jan zei, “als we goed gaan samenspelen moet het ons lukken ’n doelpunt te maken”. En jawel Gerard geeft de bak op Dorus, die heel koelbloedig scoort. Helaas verloren wij met 1-7 tegen een tegenstander die te sterk was voor ons team.

G-team wint in Gennep 10 maart 2007

Klik Hier: Het G-team wint in Gennep

GEMERT G2 ’N KLASSE STERKER . . . . . 31 maart 2007

Klik Hier: GEMERT G2 ’N KLASSE STERKER . . . . .

Jeugdloterij Blauw Geel’38 11 april 2007

ERWIN VAN DE HEIJDEN (G-TEAM)  3150 LOTEN VERKOCHT . .

Ineke van de Vorstenbosch, de kantinebeheerster, stond geheel verrast toen Erwin de loterijboekjes kwam inleveren en kon haar ogen niet geloven bij inlevering van 52 boekjes. Jan Goijaarts, organisator van de jeugdloterij, was zeer in zijn nopjes en feliciteerde Erwin met dit fantastische resultaat.

Op zaterdag 12 mei de wedstrijd Ouders/leiders tegen het G-team om 15:00 uur en afsluitend de BBQ om 17:00 uur.

Sponsor VETIPAK december 2007

De G-afdeling werd in het najaar uitgebreid met een 2e team. G1 werd ingedeeld in de hoogste klasse, waarbij Gemert en TOP sterke tegenstanders waren. G2, ingedeeld in de 3e klasse, speelde onder leiding van Karin van de Broek en wonnen zelfs enkele wedstrijden. Tevens werd de G-afdeling uitgebreid met een nieuwe trainer Henry van de Broek, die op de maandagavonden G1 en G2 traint.  De nieuwe competitie, die op 16 februari start, zal G1 in het nieuw gestoken worden door sponsor VETIPAK. Op vrijdag 29 december vindt voor G1 en G2 de “CUP van NIJMEGEN” plaats in Wijchen. Op zaterdag 16 februari om 12.00 uur zal het G1-team zich presenteren in de nieuwe outfit. In de businessclub van Blauw Geel’38 zal de presentatie plaatsvinden. Ouders van G1-teamleden worden van harte uitgenodigd en worden 11.45 uur verwacht. De sponsor Johan Verbruggen van VETIPAK, INTERSPORT (Bob Romme en Ingrid Lunenburg), Joost Vlassak (jeugdbestuur), Vincent van Liempt (PR) en Rob Wagemakers (Com.zaken) zullen in het bijzijn van ouders, leiders (Jan van Houtum en José Bennink) en G1 de presentatie bijwonen.

Zaterdag 24 mei 2008 spelen G1 en G2 tegen de ouders/leiders om 17.00 uur. Aansluitend wordt een BBQ georganiseerd voor de spelers en ouders/leiders. Voor deze BBQ wordt een bijdrage van de ouders gevraagd van € 5,00 p.p. De BBQ wordt U aangeboden door Slagerij Pennings te Veghel!

G1 EN G2 BEDANKEN SLAGERIJ PENNINGS

De G-teams van Blauw Geel’38 bedanken Slagerij Pennings voor de voortreffelijke BBQ. Om 17.00 uur speelden de G-teams tegen de ouders/leiders, die in grote getale waren gekomen. Karin van de Broek, leidster van G2 moest al vroeg de wedstrijd staken met een blessure. Voor de moeder van Kevin werd een paar voetbalschoenen geregeld. De wedstrijd eindigde in een 4-4 stand. Wilco had een paar goede reddingen. Na het douchen stond de BBQ al klaar en de derde helft werd een gezellige bijeenkomst met hapje en een drankje. Van Dennis Kuijpers werd afscheid genomen en hij trakteerde op een lekkere reep chocola. De leiders van beide teams werden verrast met bloemen en een drankje en aan Clemens en Ria werd een cadeau overhandigd voor hun 25 jarig huwelijk. G-teams en ouders hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens het seizoen. Ook aan de jongste spelers Rick en Roberto werd verteld, dat zij vooruit waren gegaan en het voetballen al aardig onder de knie krijgen. In september start het nieuwe seizoen. De voetbalvereniging Schijndel start ook met een G-team. Erwin heeft  aangegeven daar te willen voetballen, als de zekerheid bestaat dat ’n team wordt gevormd. De andere spelers uit Schijndel blijven nog een jaar bij ons voetballen. Wij wensen Schijndel veel succes toe met het G-team. Zondag 1 juni is een extra toernooi bij Vitesse’08. Zowel spelers van G1 als G2 mogen meedoen als 1 team. De vereniging bestaat 100 jaar en daar zal de wereld beroemde keeper Jean-Mari-Pfaff het doel verdedigen bij de penaltybokaal. Het vertrek is om 09.45 uur bij het sportpark van Blauw Geel’38. De leiders van de G-teams wensen alle spelers/ouders een fijne vakantie en toet ziens in het nieuwe seizoen.

Zaterdag 30 november 2008 Afscheid van Henry en Karin van de Broek

Klik Hier: Afscheid van Henry en Karin

Nieuw team in Schijndel 06 December 2008

Klik Hier: Nieuw Schijndel team

INT. G-TOERNOOI IN WIJCHEN EEN SUCCES 01 februari 2009

Klik Hier: INT. G-TOERNOOI IN WIJCHEN EEN SUCCES

HET G-TEAM WENST DE BLAUWGEEL FAMILIE FIJNE FEESTDAGEN 18 december 2010

Het G-team, in de vereniging Blauw Geel’38, is al jaren geïntegreerd en speelt momenteel in de 2e klasse van het G-voetbal. Het enthousiasme van spelers en leiders leidde dit jaar naar een toename van spelers, die variëren in de leeftijd van 8 t/m 37 jaar. Ondanks dat bij de start van het seizoen 5 spelers naar Schijndel vertrokken, bestaat het G-team uit 20 spelers. Helaas door gezondheidsproblemen  was Ramon Lambooij niet in staat te voetballen, maar leefde mee met vele wedstrijden. Ramon wij hopen dat je spoedig weer kunt voetballen! In het voorjaar zullen op de Francisusschool te Veghel lessen worden gegeven door Blauw Geel’38 om  meer bekendheid te geven over het G-voetbal. Hopelijk leidt dit alles tot meer G-voetballers, zodat de mogelijkheid ontstaat voor een 2e team (Jeugdteam). Met deze mooie vooruitzichten starten leiders en spelers van het G-team het nieuwe jaar en wensen de Blauwgeelfamilie en ouders van G-spelers.

G-TEAM SLUIT SEIZOEN AF MET BBQ VAN KEURSLAGER JOHAN JANSEN

Klik Hier: G-TEAM SLUIT SEIZOEN AF

G-TEAMS IN NIEUW TENUE DOOR SPONSOR VETIPAK 24 september 2011

Klik Hier: G team nieuw tenue Vetipak

G1 BEHAALT GOUDEN PLAK OP DE REGIONALE SPECIAL OLYMPICS 01 oktober 2011

Klik Hier: G1 BEHAALT GOUDEN PLAK OP DE REGIONALE SPECIAL OLYMPICS

G1 en JG1 Kampioen 10 december 2011

Klik Hier: G1 EN JG1 KAMPIOEN

G1 Kampioen 12 mei 2012

Klik Hier: Op 12 mei 2012 G1 Kampioen

 

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO