BGTOP


 

Interview met BG TOP voorzitter René Barten

“We willen een mooie gezonde club met een frisse speelstijl blijven, ook na de historische promotie naar de derde divisie!”

Zo René, vorig seizoen was mijn eerste vraag: worden we kampioen. Dat is gelukt. Kan ik deze vraag nu weer stellen?
Ha, ha, ja natuurlijk mag en kan je die vraag weer stellen. Mijn antwoord was vorig seizoen al dat kampioen worden niet onze doelstelling was maar wel ons streven. Het zal je niet verbazen dat het ook nu onze doelstelling niet is na de prachtige promotie. We blijven trouw aan onze visie en dat betekent concreet: We willen nog steeds met veel lef en plezier zo optimaal mogelijk presteren zodat onze supporters zich kunnen identificeren met ons team. Daarbij horen aansprekende spelers en een aansprekende speelstijl.”

Is het niet een beetje hoog gegrepen allemaal?
Nee, dat is het niet. Het zorgt natuurlijk wel voor nieuwe en andere uitdagingen. Maar we gaan er met z’n allen eendrachtig voor om die uitdaging aan te gaan. We denken dat we daar met het behoud van de staf en het aantrekken van gerichte versterkingen in zijn geslaagd. De winst op Spakenburg afgelopen week is daarbij wederom een historische mijlpaal in onze toch al mooie clubgeschiedenis. Daar ben ik best trots op en in ieder geval heel erg blij mee!”

Zijn er ook angsten of tegenslagen?
Angsten zijn er niet. Met tegenslagen heb je altijd te maken. Ik denk aan het vertrek van enkele spelers en de zware blessure van Ymanuel Hurkmans. Maar je weet het: in tijden van tegenslag toont zich het ware team. Een waar team zijn we en dat moeten we blijven. Ook bij weerstand of tegenslag.”

Wanneer is voor jou en de BG TOP (technische commissie) het seizoen wederom geslaagd?
“Als we alles uit ons vermogen hebben gehaald. Niet alleen met ons eerste team maar met de gehele selectie! En ik heb er het volste vertrouwen in dat we dat gaan doen!”

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO