CLUBTENUE/SPONSORING

Clubtenue/Sporsoring

Vanaf het 2014-2015 is er bij Blauw Geel een nieuw clubtenue. Alle nieuwe wedstrijdkleding is natuurlijk weer verkrijgbaar bij onze ‘eigen’ huisleverancier en zal ook voorzien zijn van het bijzondere eigen, club logo. Voor alle elftallen ligt er een ruime voorraad bij Sport 2000 aan de Aa-Veste 1 in Veghel. Denk daar dus aan bij de aanschaf van nieuwe outfit van jullie sponsor.

Het Blauw Geel’38/JUMBO club tenue. Merk NIKE
Shirt Geel/Blauw (Nike Park Derby Jersey 588414-467) lange mouw incl. clublogo
Shirt Geel/Blauw (Nike Park Derby jersey 588413-467) korte mouw incl. clublogo
Broek/short Blauw (Nike Park Knit Short 448224-463)
Kousen Blauw (Nike ClassicII sock 394386)
Het nieuwe shirt van onze vereniging kan daarom uitsluitend geleverd worden door Sport 2000 te Veghel, de kledingsponsor van Blauw Geel’38/Jumbo. Indien ook gebruik wordt gemaakt van het specifieke uit-shirt, dan is dat de Nike Victory II Jersey 588409-463 Bij Sport 2000 weten ze daar alles van en kun je ook daarvoor vrijblijvend informeren.
Teamsponsoring:
Fijn dat u overweegt om een van onze BG teams te steunen. Uw interesse en verbinding waarderen wij zeer en graag geven wij u onderstaand de regelgeving waaraan deze ondersteuning dient te voldoen. Heel kort samengevat, willen wij als vereniging dat een team zich als echte BlauwGeelers blijft presenteren. Dus uniform, in het gebruikelijke clubtenue, zoals dat voor alle teams geldt.

Regelgeving kledingsponsoring.
Uitgangspunten:
Uniformiteit voor alle teams. Eenduidigheid m.b.t. individuele teamsponsoring. Regelgeving passend en in lijn met centrale en overkoepelende afspraken voor onze gehele vereniging.
1) Alle kleding dient van het merk Nike te zijn als bovenstaand beschreven en wordt, na akkoord van Blauw-Geel, besteld bij onze huisleverancier van onze sportartikelen: Sport 2000 te Veghel.
2) Iedere kandidaat- sponsor dient zich vooraf te melden bij de elftalleider, die op zijn/haar beurt de begunstiger direct in contact brengt met John Verkuijlen (best.lid commerciële zaken)
3) In verband met slijtage van de kleding wordt een overeenkomst gesloten voor een periode van twee jaar, waarbij tussentijdse vervanging van shirts/broeken en/of kousen voor rekening komen van de kandidaat-sponsor.
4) Het kledingpakket wordt direct bij levering eigendom van SV Blauw-Geel’38/JUMBO.
5) Voor deugdelijke bewassing van de kleding wordt een goede afspraak binnen het team gemaakt.
6) Ten aanzien van de aan te brengen reclame uiting op het shirt, vragen wij u gelijktijdig met het bestelformulier (*), het logo en/of tekst per e-mail dienen te worden ingestuurd en in de gewenste bestandsvorm. Na wenselijk overleg met bestuurslid PR & Communicatie, zal John Verkuijlen zorg dragen voor de bedrukking en levering van betreffende kleding.
7) De sponsor en aan te brengen reclame-uiting dient volledig te voldoen aan de hiervoor normale eisen van goed koopmansgebruik zoals een sportvereniging als Blauw-Geel en de KNVB, vanuit regelgeving, hieraan stellen.
8) De facturering zal door sv BlauwGeel’38/Jumbo worden verricht aan de sponsor.
* De bestelformulieren zijn verkrijgbaar in de bestuurskamer en bij het wedstrijdsecretariaat.
* Voor sponsoring van een jeugdteam, wijzen wij er tevens op dat hiervoor ook een totaal jeugdsponsorpakket beschikbaar is ( vraag hierna bij uw elftalleider).

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies