11 april 2018  OFC uit Oostzaan zondag gast in Veghel

Geplaatst op 11 april 2018 • 19:12 • NieuwsClubnieuwsSenioren

OFC uit Oostzaan zondag gast in Veghel

In Den Haag bij HBS werd er niet gescoord afgelopen zondag. De beiden keepers Paul van der Helm van HBS en Brahim Zaari van Blauw Geel’38 waren beiden verantwoordelijk voor de 0-0 door gewoon niets door te laten.

Door: Peter Kuijpers

Zondag Komt OFC dat twee punten boven Blauw Geel’38 staat. Uit werd het op 26 november 0-1 voor Blauw Geel door een treffer van Alexander Mols. Ook die dag stonden de Oostzaners ook al boven Blauw Geel’38, voor wat het waard is. Tijd voor een heerlijke winst dat is al weer een maandje geleden. Vervelend was het bericht van Ymanuel Hurkmans. De Schijndelaar moet opnieuw onder de scan en wellicht het mes. De vermoedens zijn niet goed wat zijn kruisband betreft. Heel triest dat hem dat overkomt. Ruud van Nistelrooy overkwam het ook twee maal, maar of Ymanuel dat op kan vrolijken is maar zeer de vraag. Zondag OFC, we trappen om 14.30 uur af met scheidsrechter Voncken die afgelopen jaar de bekerfinale in Panningen tegen Gemert floot.

Blauw Geel’38-2  – NWC
Blauw Geel’38-2 speelt zondag thuis tegen NWC uit Asten. Zondag waren de Blauwgelers in Zeilberg bij ZSV zeker niet minder, maar twee maal werd het team verrast vanuit de omschakeling. Niet slim dus waaronder een uitgelokte pingel. Trainer Youssef Laroussi kwam er na de wedstrijd nog kort op terug: “Blauwgeel heeft als collectief vandaag gefaald. Deze nederlaag incasseren en volgende week thuis weer als een geheel staan” ,zegt Youssef die zondag met zijn begeleidingsteam rekent op drie punten tegen NWC.

JVC Cuijk JO 19-1 – Blauw Geel’38 JO 19-1
Zaterdag was eigenlijk een beetje een sof. Heel het team rekende op winst en viel de 2-2 thuis tegen Woezik een beetje tegen. Trainer Vincent: “We startten sterk en creëren meteen een aantal grote kansen. Na 20 min komen we 0-1 achter door een corner. Net voor rust maken we de 1-1 door een goede aanval over de rechterkant waar Lars de bal op Marijn legt die scoort. Na rust startte Blauw Geel’38 goed en creëerde weer verschillende kansen en kwam door een goede voorzet van Paulo op de inlopende Teun op een 2-1 voorsprong. Vervolgens creëren Beide teams nog diverse mogelijkheden maar wist Woezik de 2-2 te maken doordat de bal in de verdediging niet goed werd weggewerkt. Gezien de gehele wedstrijd een terechte uitslag.” Zaterdag uit naar JVC Cuijk dat zich één puntje onder Blauw Geel’38 bevindt. We geven geen prognose en laten ons verrassen.

Blauw Geel’38 JO 17-1 – Wittenhorst JO 17-1
De mannen van JO 17-1 leden afgelopen zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen. Trainer Geert Scheepers: “Na een 0-0 stand met de rust werd het uiteindelijk een 2-0 nederlaag. De wedstrijden verdiende volgens Geert Scheepers geen winnaar: “Beide teams creeerde amper tot geen kansen. Het was een nerveuze en geen beste wedstrijd. Waarbij de eerste helft voor blauw geel was en de tweede voor Unitas. Uit een vrije trap koppen ze in de 67e minuut de 1-0 binnen door een dekkingsfout bij blauw geel. Direct daarop is gewisseld en werd er een verdediger afgehaald en een extra aanvaller toegevoegd. In 82ste minuut had blauw geel nog een kans bij een corner waarbij we met tien man voor goal stonden helaas verdedigde Unitas dat en counterde zij in de laatste minuut nog 2-0 binnen. Direct na aftrap werd er afgefloten. Een zuur puntverlies. Maar ondanks dat blijft er een verschil van 3 punten. Er is gestreden vandaag en de wedstrijd verdiende geen winnaar in dit geval was Unitas de gelukkigste.” Zaterdag ontvangt JO 17-1 Wittenhorst dat op een zesde plek staat. Om 15.00 uur fluit scheidsrechter Van de Ven voor het begin in Veghel.

Brandevoort JO 15-1 – Blauw Geel’38 JO 15-1
Een prima zege absoluut op het bezoekende Sparta’25 dat met 6-1 werd verslagen. Het warme weer belette het team niet om er een leuke overwinning van te maken. Komende zaterdag gaat de reis naar Helmond. In de mooie nieuwe vinexwijk Brandevoort wacht de club met dezelfde naam. Afgaande op standenlijst (toegegeven scorebord journalistiek) is Blauw Geel’38 zaterdag favoriet toch?

Blauw Geel’38 JO 13-1 – VVV JO 13-1
De nederlaag afgelopen zaterdag uit naar MVV was vooraf begroot toch? Wonderen zijn altijd mogelijk en zijn een uitzondering op deze regel. Trainer Nickey peurde toch nog wat voordelen uit de wedstrijd: “Onze tegenstander strafte balverlies rigoureus af. De ruststad was 4-0 en in de tweede helft meer van ons afgebeten, maar geen kansen gehad. Hopelijk hebben we er iets van geleerd van deze leerzame wedstrijd. Laten we er ons voordeel mee doen komende zaterdag als VVV komt.” Gewoon lekker genieten zaterdag en proberen er een wedstrijd van te maken. Trainer Nickey en Jari zullen ongetwijfeld wel een plannetje hebben voor komende zaterdag. Om 11.30 uur ,op brunchtijd, fluit scheidsrechter Cansiz op veld-1 voor aanvang.