20 maart 2017  Na rust was blauwgeel 2 scherper

Geplaatst op 20 maart 2017 • 19:22 • ClubnieuwsSenioren

Blauwgeel begon ijzersterk aan de wedstrijd want na 1 minuut was het al raak. Chamel gaf een prachtige steekpass op Jamshid die zeer beheerst en bekeken de bal prachtig binnenschoot (1-0). Maar een vroege voorsprong kan ook weleens voor gemakzucht zorgen. De minuten na de openingstreffer waren niet best. De duels werden niet scherp aangegaan, onrust aan de bal en de 2e bal was voor Deurne. Net voor rust werd er orde in de chaos gebracht. Stefano gaf Sami in de 42e minuut de gelegenheid om te scoren (2-0). In de 43e minuut was het wederom Chamel die dit keer Acmed de kans bood om te scoren (3-0). Na rust was blauwgeel scherper en beter dan in de 1e helft. Er werd prima gecombineerd en de uitblinkende defensie onder leiding van Sofian hield de nul. In de 60e minuut was het A- junior Timo die uitstekend onderschepte en wederom Acmed de kans gaf om te scoren (4-0). In de 71e minuut denderde de uitstekend spelende Milan naar voren en gaf de ingevallen A junior Dries in de 16 meter de bal. Hij draaide weergaloos weg van zijn tegenstander en scoorde beheerst (5-0). In de 85e minuut mocht Tuur invallen na blessureleed van bijna twee jaar en dat was eigenlijk het toetje van de middag. Volgende week uit naar Someren! Youssef Laaroussi