13 maart 2016  A1: Een terecht gelijkspel

Geplaatst op 13 maart 2016 • 9:28 • JuniorenPupillenDames

Nooit Gedacht A1 – Blauw geel A1  2-2. Vandaag de belangrijke uitwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Deze ploeg had immers evenveel punten weten te bemachtigen als wij dus moest er vandaag een resultaat behaald worden. We begonnen voortvarend aan de wedstrijd want na enkele minuten was het Achmed die ons op een 0-1 voorsprong zette na goed voorbereid werk van Zeeger. Hierna waren het twee gelijkwaardige teams met iets meer dreiging van onze gastheren zij waren ook wat feller in de duels en uit een goed opgezette aanval wisten ze dan ook de gelijkmaker te scoren. Maar net voor het rustsignaal kwamen we toch weer op voorsprong door een prima doelpunt van Erdem. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld kansen voor beide teams maar van goed voetbal was vandaag geen sprake op een moeilijk en slecht bespeelbaar veld. Toch kregen we nog enkele mogelijkheden deze werden jammer genoeg niet benut en uit een vrije trap wist onze tegenstander de 2-2 te maken. Al met al een terecht gelijkspel waar beide teams mee konden leven. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Schijndel A1 en gaan we  voor de 3 punten. John van de Donk.