23 december 2015  Het spelregelbewijs

Geplaatst op 23 december 2015 • 6:38 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Het spelregelbewijs is een jaarlijks terugkerend item voor voetbalverenigingen. Dit seizoen zijn alle spelers die geboren zijn in 1999 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. De kerstvakantie staat voor de deur en dat is natuurlijk een mooie gelegenheid voor de speler om het bewijs te halen.

.

Spelers uit geboortejaar 1998 zijn afgelopen seizoen bezig geweest met het halen van hun spelregelbewijs. Via het digitaal wedstrijdformulier (DWF) wordt gecontroleerd of een speler wel of niet in het bezit is van het spelregelbewijs. Wanneer dit niet het geval is, ontvangt de speler via het DWF een waarschuwing. Na zes waarschuwingen mag de speler niet meer opgevoerd worden op het DWF. Als het spelregelbewijs is gehaald, dan mag de speler weer uitkomen in wedstrijden.

banner2

Vertrouwd met de spelregels

Het initiatief om een spelregelbewijs in te voeren voor jeugdspelers in Nederland zorgt ervoor dat voetballers van jongs af aan vertrouwd raken met de spelregels. Kennis van de spelregels geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van scheidsrechters. Spelers uit geboortejaar 1999 gaan vanaf komend seizoen aan de slag met het spelregelbewijs.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO