Veteranenrubriek

Wordt lid van de Veteranen.

Ben jij de speler waar wij naar op zoek zijn? Ben jij toevallig zoekende en weet je nog niet of je komend seizoen doorgaat met voetballen in je huidige team of ben je afgelopen seizoen gestopt en heb je daar nu spijt van?

Dan ben jij degene die wij zoeken !!

De veteranenafdeling van Blauwgeel’38/Jumbo is een zeer aktieve afdeling binnen deze prachtige vereniging en speelt al jarenlang met 2 elftallen in de vriendschappelijke veteranencompetitie op zaterdagmiddag. Dat willen we ook graag in het seizoen 2015 – 2016 blijven doen. Daarvoor zijn we echter op zoek naar een aantal fitte collega’s. Momenteel is het, mede door een aantal langdurige blessures, lastig om elke zaterdagmiddag de teams bezet te krijgen.Veteranen

 VETERANEN – AFDELING

De veteranenafdeling van Blauw Geel’38 is opgericht in 1966. De afdeling heeft zo’n 75 leden, waarvan er 45 actief voetballen. We komen met 2 ijzersterke teams uit in de zaterdagmiddagcompetitie van de afdeling Zuid 2. Tevens nemen wij met 1 team deel aan de ZVV zaalvoetbalcompetitie in Veghel. Al vele jaren is Rijkers Naaimachines uit Veghel onze trouwe sponsor. Aan het eind van elk seizoen strijden vele veteranenteams uit de regio met ons in een 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi om de felbegeerde RIJKERS VETERANENCUP. Ook buiten het veld is de veteranenafdeling zeer actief: zo organiseren wij kaartavonden in de wintermaanden, doen elk jaar mee aan de vlooienmarkt in Veghel op Vaderdag en zijn we behulpzaam bij tal van verenigingsactiviteiten. Veel van onze leden zijn reeds jarenlang lid en zijn ook binnen andere geledingen van BlauwGeel’38 actief.

Het bestuur van de veteranenafdeling bestaat uit de volgende personen:

Naam: Functie: Telnr: E-mail adres:
Pierre van Wanrooij Voorzitter 06-10807723 pvanwanrooij@ziggo.nl
Evert Feijen Secretaris 06-17848492 evert.feijen@ziggo.nl
Alfred van Uden Penningmeester 06-51318506 alfred@devanudens.nl
Toon vd Aa Wedstrijdsecretaris 06-50291991 aavdam@kpnmail.nl
Kees Willems Algemene Zaken 06-55865785 k.willems58@home.nl

Activiteiten, mededelingen voor het seizoen 2015 – 2016.

 • Lid worden van de Veteranen? Dat kan! Meld u zich aan bij de secretaris (zie hierboven).
 • Van ALLE veteranenleden wordt verwacht dat ze zich naast het voetbal ook inzetten voor de nevenaktiviteiten zoals door de veteranen georganiseerd.
 • Op de donderdagavonden van 20.00 – 21.00 uur zal er door de veteranen worden getraind.
 • Op de zaterdagen wordt er door twee veteranenteams een wedstrijd gevoetbald; in de regel is de aanvangstijd 17.00 uur.
 • De wedstrijden van beide teams zijn ofwel tegelijkertijd ‘thuis’, ofwel beide ‘uit’.
 • Vooral na de thuiswedstrijden is het zeer gezellig in de kantine van BlauwGeel’38.
 • In de wintermaanden wordt in de regel één (thuis)wedstrijd gevoetbald op kunstgras.
 • Ook gaat de veteranenafdeling wederom in de wintermaanden 10 Rik- en Jokeravonden voor Blauw Geel’38 leden organiseren.
 • Ook in 2016 zal de veteranenafdeling weer deelnemen aan de Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt.
 • De veteranen nemen ook dit seizoen weer deel aan de Veghelse zaalvoetbalcompetitie en wel in de 4e klasse onder de naam RIJKERS NAAIMACHINES VEGHEL.
 • Het seizoen 2015-2016 sluiten we af met het inmiddels traditionele 7 tegen 7 RIJKERS VETERANENCUP veldvoetbal toernooi.
 • In 2016 bestaat onze veteranenafdeling 50 jaar! Het spreekt voor zich dat dat gevierd gaat worden. In september 2016 zullen we er met zijn allen een geweldig mooi jubileumfeest van gaan maken!

Veteranenafdeling Blauw Geel’38/JUMBO

Wil je meer weten? Neem kontakt op met een van de huidige veteranen, sluit aan bij een training op donderdagavond of bel een van de huidige bestuursleden van de veteranen. Alle informatie kunt U vinden op onze eigen website, te vinden als een link op de Blauwgeel website.

We kijken uit naar je komst !!

Bestuur Veteranen BG’38/Jumbo

Namens deze,

Pierre van Wanrooij, voorzitter.

 

Delen:
 • Facebook
 • Twitter

Recente Blauw Geel berichten